Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Έκλαψε on air η Σοφία Μουτίδου – Το «αντίο» της στον Αγάθωνα [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Συγκινήθηκε στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής The Booth η Σοφία Μουτίδου.

Στο τέλος της εκπομπής προβλήθηκε ένα βίντεο με όμορφες στιγμές που είχε ζήσει η Σοφία Κουρτίδου με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, ο οποίος χθες άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του σε ηλικία 65 ετών.

Η Σοφία Κουρτίδου δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, ενώ μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον καλό της φίλο που έφυγε από τη ζωή.

«Ότι και να πούμε για τον Αγάθωνα είναι πολύ λίγο. Ήταν πατέρας για πολλούς από μας και φίλος καρδιακός. Ήταν αυτό που λέμε… μάγκας. Αν και δεν θα του άρεσε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο, αλλά πραγματικά ο Αγάθωνας ήταν μάγκας, κιμπάρης. Ήταν ένας απίστευτος μουσικός. Δεν αποχαιρετούμε γιατί στην πραγματικότητα οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν, ζουν πάντα μέσα στην καρδιά μας και άνθρωποι σαν τον Αγάθωνα είναι πάντα εδώ και μέσα από το έργο τους, ήταν ένα παράδειγμα ανθρώπου. Ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να ήταν παρεξηγήσιμο από ανθρώπους και γι’ αυτό το λόγο ήταν τόσο υπέροχος», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σοφία Κουρτίδου.

Προτεινόμενα για εσάς

Όταν ο Αγάθωνας παρουσίασε την κομπανία του και το ρεμπέτικο τραγούδι – Θλίψη για τον θάνατο του

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Πέθανε ο Αγάθωνας – Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής και συνθέτης

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Με ρεμπέτικα το ευχαριστώ του Αγάθωνα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Παπαγεωργίου