Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Ζώδια: Είστε Καρκίνος; Τι να περιμένετε από τον Ιούλιο και τι από όλο τον χρόνο

Newsroom eleftherostypos.gr

Πολύ πρόσφατα ανακάλυψα ότι είναι ωραίο να έχω στόχους, να δοκιμάζω τις αντοχές μου και να ξεπερνώ τις ανασφάλειές μου. Οι άλλοι είναι σημαντικοί, αλλά εγώ θα καθορίζω τη σχέση μου μαζί τους. Από τώρα και στο εξής είμαι έτοιμος να ανοίξω νέα κεφάλαια στη ζωή μου και να υπερασπιστώ τις χρήσιμες επιδιώξεις μου!

Από τον Νίκο Διαμαντή

Ο μήνας των γενεθλίων μου περιλαμβάνει μια έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου 2020 στο απέναντί μου ζώδιο του Αιγόκερω. Πρόκειται για μια σημαντική όψη η οποία επηρεάζει τις προσωπικές εξελίξεις ακριβώς στο ξεκίνημα της νέας γενέθλιας χρονιάς μου. Εδώ μπορεί να νιώσω για λίγο άβολα, κάπως καταπιεσμένα από τα πολλά που πρέπει να επιμεληθώ, αλλά και από την εικόνα που θέλω να καθιερώσω για εμένα στους χώρους που κινούμαι και εργάζομαι. Το μεγάλο μου δίλημμα είναι αν θα πρέπει να επιμείνω σε αυτά που σχεδιάζω και συναντούν εμπόδια στην εφαρμογή τους, ή αν θα πρέπει να ακολουθήσω το ρεύμα της εποχής και να προτιμήσω μιαν άλλη διαδρομή. Το καλύτερο για εμένα σκέφτομαι ότι είναι να κρατήσω μια ενδιάμεση στάση, η οποία λέει ότι θα αφήνομαι λίγο – λίγο στις εξελίξεις οι οποίες με ωφελούν.

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται να έχει προκλήσεις κυρίως στα θέματα της εργασίας και των οικονομικών. Οι πρόσφατοι περιορισμοί δημιούργησαν εκρηκτικές ανάγκες τις οποίες καλούμαι να καλύψω άμεσα και αποτελεσματικά. Επειδή όμως αυτά δεν καλύπτονται από την μια μέρα στην άλλη αφενός και, αφετέρου, όλα θα είναι αποτέλεσμα πολλών συνδυασμών και δυνάμεων, ανθρώπων και καταστάσεων, όπου τα συμφέροντα διαφέρουν και οι φυγόκεντρες δυνάμεις αυξάνονται προβλέπεται ότι εξίσου θα  επηρεάζεται η καθημερινότητα, ή οποία στην περίπτωσή μου βασίζεται κατά πολύ στην έννοια της ασφάλειας. Άλλωστε τα μεγαλύτερα λάθη και περιορισμοί μου του παρελθόντος, οφείλονται κυρίως στην αμφιβολία μήπως η κάθε μου επιλογή με εκθέτει και με αφήνει ανυπεράσπιστο σε ότι οι άλλοι ετοιμάζουν για εμένα. Όμως τα περισσότερα από όλα αυτά αρχίζουν και εκτρέπονται από την πορεία που είχα φανταστεί και για την οποία είχα προετοιμαστεί να λειτουργήσω αμυντικά.

Αρχής γενομένης από το Φθινόπωρο του 2020 είναι ξεκάθαρο ότι η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό που θα διαρκέσει από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 14 Νοεμβρίου, θα φέρει νέα γεγονότα που θα επηρεάσουν την ομαλή πορεία της καθημερινότητας στην οποία προσδοκούσα οφέλη. Αυτό σημαίνει ότι αν έχω εκμεταλλευτεί τις έκτακτες περιστάσεις και τις ευνοϊκές για εμένα καταστάσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, τότε θα μπορέσω να αντιμετωπίσω τις γενικότερες δυσκολίες και το εμπόλεμο κλίμα που θα προκύψει στην εργασία, στην πορεία των οικονομικών μου, αλλά και εν μέρει στην οικογένεια η οποία δείχνει έντονα σημάδια ανησυχίας. Θα υπερασπιστώ λοιπόν αξίες, αλλά θα είμαι και ευέλικτος απέναντι σε εμπόδια, κυρίως απέναντι σε προτάσεις που θα αφορούν σε περισσότερη εργασία και συνεπώς και βελτίωση της ζωής μου, μέσα από την διαφορετικότητα και το απρόοπτο που θα μου φέρουν κάποιες ευκαιρίες.

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος του 2021 είναι οι σημαντικοί μήνες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας μου. Ιδιαίτερα οι δύο τελευταίες εβδομάδες του Ιανουαρίου και η πρώτη του Φεβρουαρίου με ωθούν να πάρω αποφάσεις τις οποίες θα κληθώ να υποστηρίξω. Οι αποφάσεις αυτές μάλιστα θα έχουν άμεση επίδραση στις εξελίξεις που με ευνοούν και που με καθιερώνουν στο χώρο που θέλω να διακριθώ. Αν σπουδάζω,  μπορώ να επιτύχω μια οικονομική ενίσχυση από κάποιο πρόγραμμα το οποίο αρχίζει να ισχύει από τότε ακριβώς που το χρειάζομαι. Η προετοιμασία λοιπόν για κάτι τέτοιο πρέπει να έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα και αυτό θα γίνει αν έχω ξεκάθαρη οπτική στην πορεία μου για τον στόχο. Πόσο ωφέλιμο θα αποδειχτεί αυτό; Μα και μόνο που θα έχει καταφέρει να επιμείνω σε κάτι δημιουργικό, μου έχει δείξει αυτόματα και τις δυνατότητές μου, για πολλές από τις οποίες αμφέβαλα για τον εαυτό μου.   Ο επόμενος Χειμώνας περιλαμβάνει πολλή δουλειά, έγνοιες μεγάλου ενδιαφέροντος που περιλαμβάνουν αρκετά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, ενώ μπορεί και να ωριμάσει η σκέψη για αλλαγή κατοικίας, ή άλλες αλλαγές που θα προκύψουν στην πορεία του χρόνου. Είναι πρακτικά ωφέλιμο να έχω τις κατάλληλες πληροφορίες και να μην αρνηθώ στον εαυτό μου την ευκαιρία της ανανέωσης η οποία θα προκύψει αρκετές φορές μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η Άνοιξη του 2021 μπορεί να αναστατώσει την συναισθηματική μου ηρεμία με έντονες υπερβάσεις τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, αλλά είναι σημαντικό να μην παρασυρθώ από την αίσθηση του ανικανοποίητου και να φερθώ άδικα σε εκείνους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Όσο δύσκολες και αν είναι κάποιες καταστάσεις, η κύρια αιτία που δυσκολεύομαι να ανταποκριθώ στα ζητούμενα των άλλων είναι ότι δίνω προτεραιότητα στον τομέα των οικονομικών και προσπαθώ να βελτιώσω εισόδημα και πρακτική ασφάλεια. Είναι που τα τρία προηγούμενα χρόνια, ο τομέας αυτός είχε επηρεαστεί πολύ από ανάγκες, από δύσκολες καταστάσεις και επιλογές δικές μου που δεν με βοήθησαν να ορθοποδήσω. Πριν την έκλειψη λοιπόν της Σελήνης στις 26 Μαϊου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, εγώ πρέπει να έχω προετοιμαστεί για την αύξηση του επαγγελματικού φόρτου, το στερέωμα των μέχρι τότε προσπαθειών μου εκεί, αλλά και να έχω φροντίσει ένα θέμα υγείας το οποίο κατά καιρούς με ενοχλούσε και με καθυστερούσε.

Μέχρι τα επόμενα γενέθλιά μου λοιπόν του 2021, θα έχω προσπαθήσει να καλύψω τις πρακτικές μου ανάγκες, έστω και απεμπολώντας κάποιες από τις επιθυμίες μου, ή αναβάλλοντας για το μέλλον κάποια από τα σχέδιά μου, τα οποία κρίνω εγώ σαν ανεδαφικά για τώρα. Θα έχω δώσει την πρέπουσα σημασία στην αισθηματική μου ζωή, θα έχω παραδεχτεί αυτά που δεν γίνονται και θα έχω προσπαθήσει να ομορφύνω τη ζωή μου, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες που πραγματικά κάνουν την διαφορά. Ό,τι δεν είναι εύκολο, δεν σημαίνει ότι είναι και ακατόρθωτο! Και αυτό θα το αποδείξω!

Από το περιοδικό Αστρα, Ζώδια και Τύχη που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια ετοιμαστείτε για «βόμβες» [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας