Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Τι θα φέρει ο Ιούλιος για όλα τα ζώδια – Ποιοι θα κλάψουν και ποιοι θα γελάσουν

«Σεισμός» στη showbiz: Ποια πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι γεγονός ότι η συνήθεια επηρεάζει την κανονικότητα ενώ  πολλοί από εμάς συνεχίζουμε τις προσδοκίες ότι αυτά που άλλαξαν έχουν προσωρινό χαρακτήρα.  Όμως οι ανάδρομοι Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας δηλώνουν ότι οι αλλαγές ήρθαν για να μείνουν και ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι μια ήπια προσαρμογή σε ότι πια έχει καθιερωθεί!

Προβλέψεις από τον Νίκο Διαμαντή

Κριός: Η πίεση φέρνει  δημιουργία

Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί δυνάμεων στο περιβάλλον σας και πόσο πρέπει πλέον να υποστηρίξετε δυναμικά τον εαυτό σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας, τόσο γρηγορότερα θα μπορέσετε να βάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας σε εφαρμογή υποστηρίζοντας την εξέλιξή σας!

Σχέσεις

Διαπιστώνετε ότι γίνεστε πιο καίριοι και πιο κάθετοι ορισμένες φορές στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι από εσάς κάνατε υπομονή μέχρι τώρα για κάποιον λόγο και έχετε καταπιέσει αρκετά τις επιθυμίες και τα αισθήματά σας,  αλλάζετε στάση και επιδιώκετε άμεσες αλλαγές στο κατεστημένο, απαλλαγή από ότι σας δυνάστευε και ρισκάρετε χωρίς υποχωρήσεις. Αρκετοί έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας και άλλοι τόσοι αποφασίζετε να ξεκινήσετε νέες αισθηματικές περιπέτειες χωρίς να σας ενδιαφέρει το που θα καταλήξουν αυτές. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5  μπορεί να σας ξαφνιάσει συναισθηματικά και να σας δημιουργήσει μια μικρής διάρκειας και μεσαίας έντασης κρίση με τον σύντροφό σας, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ώθηση προς τα εκεί που θέλετε να πάτε. Οι επαγγελματικές και πρακτικές σας σχέσεις επίσης θα σας απασχολήσουν, ιδιαίτερα εσάς που έχετε άμεση επαφή με κοινό, ή που είστε αναγκασμένοι να διατηρείτε χαμηλό προφίλ σε μια ικανοποιητικά αμειβόμενη εργασία. Επωφεληθείτε όμως όλοι από τον παράγοντα της τύχης που φαίνεται να είναι υπεύθυνος για τις όποιες μικρές, ή μεγάλες σας χαρές.

Οικονομικά

Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται ότι, παρά τα αισιόδοξα μηνύματα από τον οικονομικό τομέα, συνεχίζουν να σας αγχώνουν διάφορες σχετικές υποχρεώσεις. Φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι και να μην δημιουργείτε εντάσεις, ή εντυπώσεις οι οποίες δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Όσοι έχετε σταθερό εισόδημα θα δεχτείτε πιέσεις για να ξοδέψετε μέρος αυτού καλύπτοντας ανάγκες της οικογένειας ή του σπιτιού αυτού καθ εαυτού. Εσείς που έχετε πληγεί αρκετά από τους αναγκαστικούς περιορισμούς που προηγήθηκαν και τις επιπτώσεις τους, μπορείτε, μετά τις 12 του μήνα να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά για την κάλυψη αναγκών, αλλά και την επιδίωξη νέου εισοδήματος. Όσοι εκμεταλλεύεστε ακίνητη περιουσία σε τουριστικές περιοχές, μπορείτε να μειώσετε λίγο της απαιτήσεις σας, στοχεύοντας σε μεγαλύτερη πληρότητα του καταλύματός σας. Αποφύγετε όμως όλοι τους άσκοπους ανταγωνισμούς και συνεργαστείτε καλύτερα και αποτελεσματικότερα με εκείνους που σας συνδέει κοινό συμφέρον. Το τέλος του μήνα σας βοηθά να είστε πιο ευέλικτοι και πιο αποτελεσματικοί στις σχετικές σας επιδιώξεις.

Εργασία

Είναι ο μήνας που σας επιτρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες στην εργασία και να καταφέρετε να κερδίσετε μέρος από το έδαφος που χάσατε εξ αιτίας των περιορισμών του παρελθόντος. Το σημαντικό σας χαρτί είναι η αισιοδοξία και η ανυποχώρητη φύση σας, η οποία ενισχύεται με τον κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιό σας. Αυτή η όψη σας δίνει ένα μεγάλο πεδίο δράσης από το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε. Αν διστάζετε να κάνετε βήματα, σκεπτόμενοι ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιους ανθρώπους που σας υποστήριξαν στο παρελθόν, φροντίστε να κάνετε ξεκάθαρες τις θέσεις  και τις επιδιώξεις σας, αποφεύγοντας έτσι περιττές παρεξηγήσεις. Κινηθείτε έξυπνα και δώστε ένα περιθώριο χρόνου ώστε τα θεμέλια που βάζετε τώρα στις νέες σας δραστηριότητες να κρατήσουν στέρεο το οικοδόμημα που σκοπεύετε να χτίσετε! Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς φροντίστε να μην παρασύρεστε σε κινήσεις εντυπωσιασμού που κατά βάθος βλάπτουν την εικόνα σας στους κύκλους στους οποίους σκοπεύετε να απευθυνθείτε. Αντίθετα, λειτουργήστε αθόρυβα και δημιουργικά!

Tαύρος: Σύνεση απέναντι σε προκλήσεις

Ο μήνας έχει διαφορετικά σχέδια από τα δικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και δείτε πιο ολοκληρωμένα τις καταστάσεις γύρω σας. Θα μπορέσετε έτσι να αφήσετε κάποιες από τις μικρές σας συνήθειες στην άκρη για χάρη κάποιου σκοπού

Σχέσεις

Οι αρχές του μήνα με την έκλειψη της Σελήνης στις 5 δημιουργούν ένα ασαφές σκηνικό στα αισθηματικά σας. Σε αυτό συμβάλει και η Αφροδίτη από τους Διδύμους που επηρεάζει τη διάθεσή σας και σας δημιουργεί μεγαλύτερες ανασφάλειες από ότι συνήθως. Όσο και αν θέλετε να κρύψετε τις ανησυχίες σας δεν θα τα καταφέρετε καθώς οι προκλήσεις από την άλλη πλευρά είναι πολλές και μερικές από αυτές, αρκετά δυνατές. Φυσικά και μπορείτε να αδιαφορήσετε και να συνεχίσετε την ίδια συμπεριφορά και αντιμετώπιση, αλλά επειδή σας είναι δύσκολο να προσποιήστε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, προσέξτε τις αντιδράσεις σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες όμορφων συναναστροφών και σε αυτό συμβάλει και το περιβάλλον σας το κοινωνικό. Πάντως, δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις σε ζωτικούς τομείς της καθημερινότητάς σας, ούτε να αλλάξετε συνήθειες, όσο και αν σας πιέζουν για το αντίθετο. Ταξίδια και μετακινήσεις θα έχουν διαφορετικό χαρακτήρα από ότι άλλα καλοκαίρια καθώς πολλοί από εσάς θα συνδυάσετε το τερπνό με το ωφέλιμο.

Οικονομικά

Κάποιες παλαιότερες προσπάθειες για βελτίωση των οικονομικών σας φαίνεται να αποδίδουν τώρα καρπούς. Χρειάζεται βέβαια να επιμεληθείτε κάποιων λεπτομερειών, ή να επιμείνετε σε ότι έχει συμφωνηθεί για να μπουν τα πράγματα που σας αφορούν σε μια σειρά και τάξη. Οι πρώτες μέρες του μήνα περιλαμβάνουν και έξοδα τα οποία πρέπει να ισορροπήσετε με τα έσοδα, ή την οικονομική σας επιφάνεια.  Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε και με την ακίνητη περιουσία ή θα προσλάβετε προσωπικό που θα μπορέσει να χειριστεί κάποιες από τις σχετικές σας υποθέσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 25, λειτουργεί δελεαστικά, αλλά χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα. Σε ορθή πορεία όμως, στο τέλος του μήνα, σας βοηθά να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, να πλησιάσετε παλαιότερους στόχους, να καλύψετε ανάγκες και να είστε πιο αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρετε. Ο ανάδρομος Δίας στον Αιγόκερω μπορεί να αφήσει αναπάντητο κάποιο αίτημά σας για οικονομική συνδρομή ή ενίσχυση από τρίτους, το θέμα σας όμως αυτό θα επανέλθει και θα αποδώσει όταν οι συνθήκες βελτιωθούν και όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Εργασία

Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε σημείο επανεκκίνησης των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων και πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε γνώση που αποκτήσατε από τις συνέπειες των περιορισμών της πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι όσοι είστε εργοδότες, θα χρειαστεί να βρεθείτε πιο πολύ ακόμα στην πρώτη γραμμή, ώστε να δώσετε το καλό παράδειγμα και στους άλλους που εργάζονται για εσάς. Όσοι ασχολείστε με εποχικά επαγγέλματα, φροντίστε να παραμείνετε συνεπείς στα καθήκοντά σας. Ο τομέας της επαγγελματικής επικοινωνίας σας αφορά άμεσα και πρέπει να ασκήσετε τις σχετικές σας ικανότητες. Άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει στην βελτίωση της εργασίας σας είναι η πρόνοια και η επάρκεια στα αγαθά που διακινείτε σαν έμποροι, ή μεταπράτες. Το καλοκαίρι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες ως προς την διαχείριση του χρόνου, της διάθεσης του κοινού που αγοράζει τα προϊόντα σας, αλλά και την αισιοδοξία που σας καθιστά πρωτοπόρους στο να παρακινείτε και να ενθαρρύνετε τους άλλους ώστε να κάνουν το καλύτερό τους.  Απότομες και ασύμφορες αλλαγές δεν εξυπηρετούν την επαγγελματική σας ζωή γι αυτό και δεν πρέπει να παρασύρεστε από άστοχες φιλοδοξίες.

Δίδυμοι: Ενισχυμένοι κοινωνικά και συναισθηματικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι ο μεγάλος σας σύμμαχος στις προσπάθειες βελτίωσης της ζωής σας. Παράλληλα με τα αισθηματικά σας δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και στους άλλους τομείς ενδιαφέροντος της ζωής σας.

Σχέσεις

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο τα αισθηματικά σας και θα σας απασχολήσει σημαντικά με τις σχετικές εξελίξεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, επιδρά στον ψυχισμό σας, επηρεάζει συνειδητά τις επιλογές σας και σας καθιστά καθ’ ολοκλήρου υπεύθυνους σε ότι συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα. Η πρώτη εβδομάδα περιλαμβάνει και την έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει κάποιους αιφνιδιασμούς όσον αφορά στην αναζωπύρωση του παρελθόντος, ή μια είδηση που δεν την περιμένατε. Όσοι λοιπόν δεν έχετε ξεκαθαρίσει με το παρελθόν, θα έχετε μια μικρή, δεύτερη ευκαιρία να το κάνετε τώρα, διατηρώντας όμως την συναισθηματική σας ασφάλεια. Οι ελεύθεροι μπορεί να παρασυρθείτε από νέες γνωριμίες σε σχέδια που χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να έχουν διάρκεια. Αποφύγετε τις υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά ότι σας είναι δύσκολο να τηρήσετε, όσο και αν τις πιστεύετε την στιγμή που τις λέτε. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να είστε αισιόδοξοι και πιο επιτυχείς στις ενέργειές σας!

Οικονομικά

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα φέρνει κάποιες σημαντικές δυσκολίες στην διαχείριση των οικονομικών σας, ενώ ταυτόχρονα, μπορεί να σας ζητήσει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε ή τοποθετείτε τα χρήματά σας.  Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Επίσης, αν χειριστείτε έξυπνα κάποιες απαιτήσεις τρίτων, θα δείτε παροδικά και μεσοπρόθεσμα τις θετικές επιπτώσεις στο εισόδημά σας.  Το δεύτερο μισό του μήνα θεωρείται καλύτερο για συναλλαγές, για διευθετήσεις ζητημάτων που σας ταλαιπωρούν από καιρό, αλλά καθόλου εύκολο στην κάλυψη προσωπικών και οικογενειακών αναγκών.  Παρόλα αυτά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενεργεί ευνοϊκά στις δύσκολες αποφάσεις, στις συνεννοήσεις και στις καλές εντυπώσεις που επηρεάζουν την συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας.  Αδιέξοδα συνεχίζουν να σας απασχολούν και αυτά οφείλονται κυρίως στους ανάδρομους, έστω και παροδικά ορισμένων από αυτούς,  Ερμή,  Δία, Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Παρόλα αυτά διαθέτετε ασπίδα προστασίας την οποία και πρέπει να χρησιμοποιήσετε όπου χρειάζεται.

Εργασία

Ένας διαφορετικός Ιούλιος για εσάς, παρότι είναι ο μήνας των αλαλγών σε αυτόν τον τομέα για αρκετούς από εσάς. Λειτουργεί όμως η αποφασιστικότητά σας και σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τις ενέργειές σας. Η ποικιλία των ενδιαφερόντων, όπως και των καθηκόντων σας δεν σας επιτρέπει να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε όσο θα θέλατε, ιδιαίτερα αν είστε από εκείνους τους φιλόδοξους Δίδυμους που βλέπουν τα πάντα σαν ευκαιρία εξέλιξης. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτός ο δρόμος σας οδηγεί μακριά από τους δικούς σας ανθρώπους, όσο και αν διευρύνεται περισσότερο ο κύκλος των γνωριμιών σας. Το δεύτερο μισό του μήνα σας αναγκάζει όλους σε προσεκτικά επαγγελματικά βήματα, σε συμπεριφορά που καλύπτεται από τους όρους της εργασίας σας και την δεοντολογία που τόσο πολύ επικαλείστε στις δύσκολες στιγμές και στις διαφωνίες σας με τρίτους. Η συλλογική εργασία δεν σας ικανοποιεί, ιδιαίτερα αν  οι τομείς δράσης και οι αρμοδιότητές σας είναι συγκεχυμένες. Ερευνήστε το τοπίο γύρω σας και λειτουργήστε τις δυνατότητές σας ανάλογα με τα περιθώρια που σας προσφέρει. Μόνο έτσι θα παραμείνετε ασφαλείς και έτοιμοι για καταλληλότερες ευκαιρίες που θα φέρει το μέλλον!

Καρκίνος: Πρακτικοί στην εργασία, γενναιόδωροι στα προσωπικά

Θα αναμετρηθείτε αρκετές φορές με τις επιλογές σας. Αποφύγετε τις κινήσεις εντυπωσιασμού εκτός αν  έχουν άμεσο αποτέλεσμα.  Η ευχάριστη πλευρά της ζωής θέλει ακόμα προσπάθεια και επιμονή.

Σχέσεις

Διαχειριστείτε καλύτερα την πίεση που αισθάνεστε από ότι δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε στα αισθηματικά σας. Ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για απαιτήσεις και για ανταγωνισμούς, ιδιαίτερα όταν στις 5 πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο του Αιγόκερω. Οι επιπτώσεις αυτής της ουράνιας αναστάτωσης χρειάζονται προσοχή και καλύτερη ψυχολογία εκ μέρους σας αυτόν τον μήνα των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς. Όσοι διεκδικείτε περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες σε μακρόχρονη σχέση, ή διαφωνείτε με κάποια απόφαση, φροντίστε, αφού δηλώσετε τις αντιρρήσεις σας, να κρατήσετε ουδέτερη στάση σε όσα συμβαίνουν εκεί. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε δύσκολη όψη με τον Άρη από τους Ιχθύς,  δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο ανικανοποίητο σε όσους από εσάς αισθάνεστε άβολα σε καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες ευχάριστης συναναστροφής το δεύτερο μισό του μήνα, αλλά φροντίστε να είστε ρεαλιστές για να μην παραπονεθείτε αργότερα, όταν αλλάξουν και πάλι οι συνθήκες. Οι ανάγκες σας για συντροφικότητα μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές που αυτές με τη σειρά τους, μπορεί να έχουν δυσβάσταχτο κόστος για τον ψυχισμό σας.

Οικονομικά

Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας ολόκληρο τον μήνα, αλλά σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 11. Αυτό σημαίνει ότι ενώ διακρίνετε καθαρά αυτά που πρέπει να κάνετε για να μειώσετε υποχρεώσεις, κάποια έκτακτα γεγονότα και ανάγκες θα σας αναγκάσουν να είστε περισσότερο συντηρητικοί. Κάποιοι από εσάς θα ζητήσετε ενίσχυση από εκείνους που μπορούν, αλλά καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί και την μόνιμη λύση των θεμάτων σας. Από τις 12 γίνεστε περισσότερο επινοητικοί και αποτελεσματικοί, ίσως και επειδή καταλαβαίνετε την αναγκαιότητα των αλλαγών που πρέπει να επιδιώξετε, να διαμορφώσετε και να καθιερώσετε. Το εισόδημα των περισσοτέρων μπορεί να σταθεροποιηθεί ή ακόμα και να βελτιωθεί μέσα από βελτιώσεις και καλύτερες συνεννοήσεις, Όσοι διαχειρίζεστε χρήματα, ή περιουσιακά στοιχεία τρίτων χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί και να βασίζεστε λιγότερο στην κεκτημένη ταχύτητα, ή σε κάποιες αόριστες διαβεβαιώσεις. Οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά γι αυτό θα ήταν καλό να είστε πιο σχολαστικοί με οτιδήποτε αφορά τις οικονομικές σας δοσοληψίες.

Εργασία

Όσων η εργασία σας φέρνει σε άμεση επαφή με κοινό, φροντίστε να παραμερίσετε για λίγο τα αγκάθια του χαρακτήρα σας και λειτουργήστε σύμφωνα με τις επιταγές του συμφέροντός σας. Επίσης να θυμάστε ότι οι μεγάλες και απότομες αλλαγές περιλαμβάνουν κινδύνους οι οποίοι είναι σαν το παιδικό παιχνίδι «φιδάκι», που αν σας καταπιεί, μπορεί να σας στείλει πάλι πίσω από εκεί που ξεκινήσατε! Κάτι τέτοιο μπορείτε να το αποφύγετε αν συντονίσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες και την θέση σας με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Προσέξτε τις επαγγελματικές σας συναναστροφές και μην εμπιστεύεστε εύκολα εκείνους που διατείνονται ότι έχουν λύση για το κάθε τι. Το δεύτερο μισό του μήνα σας βοηθά να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, να συμφιλιωθείτε με ιδέες που στο παρελθόν σας καταπίεζαν και να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας για το μέλλον, αφού προηγουμένως θα έχετε κάποια καλά δείγματα και εύνοια στα θέματα που σας απασχολούν. Όσοι εργάζεστε σε οικογενειακή επιχείρηση, είναι σημαντικό να διαχωρίσετε αρμοδιότητες και να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη που χρησιμοποιούν την συγγένεια σαν επιχείρημα για να ξεφύγουν από τα δικά τους καθήκοντα.

Λέων: Απαλλαγείτε από περιττές ευθύνες που καθυστερούν τις εξελίξεις

Ιδιαίτερος ο Ιούλιος για εσάς γιατί ενώ σας δίνει αφορμές και ευκαιρίες να ανοίξετε δρόμους, εσείς παραμένετε δέσμιοι σε υποχρεώσεις που δεν έχουν κανένα απτό όφελος πλέον.

Σχέσεις

Οι προκλήσεις στα αισθηματικά σας συνεχίζονται και τον Ιούλιο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους συμβάλλει στην αυξημένη δημοτικότητα των ελεύθερων, αλλά δεν χαρίζει διάρκεια σε ότι καινούριο διαδραματίζεται σε αυτόν τον τομέα. Οι έχοντες σχέση φροντίστε να διακρίνετε τα ζητήματα εκείνα που σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα και, όπου μπορείτε, μειώστε κάπως την ευθύνη που φέρετε για την ομαλή εξέλιξη της κατάστασης. Πολλοί από εσάς θεωρείτε ότι το βάρος πέφτει αποκλειστικά στους ώμους σας και ότι μια τέτοια ευθύνη σας αδικεί. Αντί να επαναστατήσετε όμως, επιλέξτε τον άλλο δρόμο, αυτόν της συζήτησης και της επικοινωνίας. Η έκλειψη της Σελήνης στις αρχές του μήνα αλλάζει κάπως τον τρόπο με τον οποίο αντλείτε ευχαρίστηση από την αισθηματική σας ζωή και σας βάζει σε σκέψεις ως προς τις από εδώ και πέρα επιδιώξεις σας. Για ορισμένους όμως από τους ελεύθερους Λέοντες, ο μήνας αυτός προσφέρει ευκαιρίες περισσότερης χαράς και συναισθηματικής πληρότητας, ανάλογα βέβαια, με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται κάτι τέτοιο την ο καθένας από εσάς.

Οικονομικά

Είναι επιτακτική ανάγκη να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να αναπληρώσετε ότι έχει χαθεί από το εισόδημά σας, εξ αιτίας των γνωστών περιορισμών της πανδημίας. Οι τρόποι που θα επιτύχετε αυτόν σας τον στόχο είναι πολλοί και διαφέρουν κατά περίπτωση. Συμπληρωματικές ενέργειες με σκοπό την σταθερότητα στις εισπράξεις είναι απαραίτητες και αυτό σημαίνει ότι πριν κάνετε το οτιδήποτε θα πρέπει να έχετε καταστρώσει κατάλληλα την στρατηγική σας. Η ακίνητη περιουσία δεν φαίνεται ικανή να καλύπτει τις ανάγκες σας, παρόλα αυτά όμως, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, παρουσιάζονται μικρές ευκαιρίες που σας ανακουφίζουν και σας καλύπτουν εν μέρει. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο τολμηρές επιλογές για το μέλλον, ενώ παράλληλα, θα ανατρέξετε σε παλαιότερες οικονομικές σχέσεις, με ανθρώπους που πλήττονται από τους ίδιους λόγους όπως και εσάς. Με λίγα λόγια, οι συνεργασίες μπορεί να αποδώσουν τα δέοντα, φροντίστε όμως να έχετε ξεκαθαρίσει τα καθήκοντα και τους τομείς ευθύνης όλων των μερών της κάθε σας συνεργασίας.

Εργασία

Έχετε πολλά να επιμεληθείτε όσον αφορά τον τομέα της εργασίας. Κύριο μέλημά σας να επαναφέρετε την ομαλότητα σε ότι έχει πληγεί από τους περιορισμούς του πρόσφατου παρελθόντος. Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε προσαρμογές σύμφωνα με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και επηρεάζουν αντίστοιχα το αντικείμενο της εργασίας. Επίσης θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι απέναντι σε προκλήσεις οι οποίες θα έχουν στόχο την αποδιοργάνωση , ή την απόσυρσή σας από οποιαδήποτε παραγωγική δραστηριότητα, σε ανταγωνιστικό περιβάλλον. Σας σώζει η εργατικότητα, το μυαλό και το καλό σας όνομα που έχετε δημιουργήσει με κόπο και το οποίο υποστηρίζετε ανελλιπώς όλα τα χρόνια που εργάζεστε. Όπου χρειάζεται, φροντίστε να υπηρετήσετε σωστά τους σκοπούς σας και να έχετε την ανάλογη υπομονή για να ευδοκιμήσουν οι κόποι σας στο  μέλλον. Πολλά θα πάρουν άλλη τροπή το δεύτερο μισό του μήνα και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να επωφεληθείτε από κάθε σχετική ευκαιρία.

Παρθένος: Απαραίτητη η ψυχραιμία στα αισθηματικά

Όλα τα θετικά μπορούν να συμβούν στα προσωπικά και αισθηματικά σας, αρκεί να μην φοβηθείτε το απρόοπτο και οτιδήποτε φαίνεται ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε. Υπολογίστε την καλή διάθεση των άλλων.

Σχέσεις

Ο μήνας αυτός προβλέπεται άστατος για τα αισθηματικά σας κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ηρεμία. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 στον Αιγόκερω, σας βοηθά να σκεφτείτε καλύτερα και να ορίσετε τα όρια και τα περιθώρια μέσα στα οποία θα προσπαθήσετε να κατευθύνετε όσα σας αφορούν συναισθηματικά. Το παράδοξο είναι ότι η τάξη πραγμάτων που έχετε στο μυαλό σας μπορεί να λειτουργήσει αλλά με άλλο τρόπο από αυτόν που είχατε φανταστεί. Οι μόνιμες σχέσεις περιλαμβάνουν κάποια δόση ανταγωνισμού ή ψυχολογικής κόπωσης. Φροντίστε ώστε την δεύτερη εβδομάδα του μήνα να παραμείνετε ψύχραιμοι και όχι ανυπόμονοι, καθώς θα προκληθείτε και μπορεί και να αποπροσανατολιστείτε, καθώς προβλέπεται ότι θα είστε εκτεθειμένοι σε πολλές προκλήσεις, ακόμα και εκτός των προσωπικών σας ζητημάτων. Οι ελεύθεροι κινηθείτε με αυτοπεποίθηση αλλά μην δίνετε στις νέες σας γνωριμίες χαρακτηριστικά και ιδιότητες που δεν έχουν. Το τελευταίο δεκαήμερο είναι θετικό σε αλλαγές που προέρχονται εκ μέρους σας, αρκεί να εξηγήσετε καθαρά τους λόγους και τις επιδιώξεις σας.

Οικονομικά

Φροντίστε την οικονομική σας ασφάλεια, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις δύσκολες πράξεις. Είστε από εκείνους που προσέχετε τα έξοδά σας και που δεν δημιουργείτε περιττές υποχρεώσεις. Το θέμα αυτού του μήνα είναι τα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε για να υποστηρίξετε τις ανάγκες τρίτων και περισσότερο της οικογένειας. Το πρώτο μισό του μήνα δέχεστε πιέσεις τις οποίες πρέπει να τις κατευθύνετε κατάλληλα προς τα εκεί που δεν θα έχουν τις συνέπειες που απεύχεστε. Θα τα καταφέρετε, είτε μόνοι σας, είτε με την βοήθεια άλλων, πιο έμπειρων από εσάς. Το δεύτερο μισό του μήνα σας χαρίζει χαμόγελα αισιοδοξίας, καθώς κάποιες παλαιότερες ενέργειές σας αποδίδουν καρπούς, ή κάποιες εκτιμήσεις σας φαίνεται ότι είχαν υπολογιστεί σωστά. Όπως και να έχει η κατάσταση όμως, είστε εσείς που πρέπει να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα χρήματά σας και να διατηρήσετε έτσι τον έλεγχο σε αυτά που κερδίζετε με κόπο. Αν αντέξετε αυτό το διάστημα, τότε θα μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές από το Φθινόπωρο, οι οποίες θα σας δώσουν ένα σημαντικό οικονομικό πλεονέκτημα και θα ανεφοδιάσουν το εισόδημά σας. Μέχρι τότε όμως, φροντίστε να είστε συντηρητικοί, χωρίς να στερείστε παράλληλα κάποιες αγορές ή άλλες καταναλωτικές σας ανάγκες, που βελτιώνουν την ψυχολογία σας.

Εργασία

Οτιδήποτε δεν έχει σταθεροποιηθεί στην εργασία, θα χρειαστεί ακόμα χρόνο μέχρι να αποκτήσει στέρεες βάσεις και να σας ικανοποιεί. Το δικό σας δημιούργημα σας ζητά να κάνετε προσαρμογές και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην υπεράσπιση και στην εξυπηρέτησή του. Οι σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες είναι στο επίκεντρο του μήνα και αυτό θα σας απασχολεί αρκετά, καθώς διαπιστώνετε ότι οι άλλοι εκδηλώνουν μια βιασύνη και αρκετές φορές και παράλογες απαιτήσεις. Επαγγελματικές μετακινήσεις θα απασχολήσουν αρκετούς από εσάς, οι περισσότερες μάλιστα θα προκύπτουν ξαφνικά και θα απαιτούν να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, ή να διαχειριστείτε διαφορετικά το χρόνο σας. Φανείτε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί σε ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά και κερδίστε αυτά που θεωρείτε σημαντικά ή χρήσιμα. Το τελευταίο δεκαήμερο χρειάζεται προσοχή στη χρήση μηχανημάτων, στην εξοικείωση με την απαραίτητη τεχνολογία και να αποφύγετε πειραματισμούς για τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις επιδιώξεις σας.

Ζυγός: Σταδιακές εξελίξεις στα αισθηματικά, αλλαγές στα επαγγελματικά

Φροντίστε να μην αντιδράτε στο ενδεχόμενο εξελίξεων που θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας επιδόσεις ή συνήθειες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι παραπλανητικές και χρειάζεται να κάνετε ακόμα λίγη υπομονή!

Σχέσεις

Το θέμα του μήνα είναι η επικοινωνία και η συνεννόηση. Οι διαφωνίες με τον σύντροφό σας μπορεί να σχετίζονται με πρακτικά θέματα που σας απασχολούν και που χρειάζονται καλύτερη οργάνωση, διευθέτηση, ή αντιμετώπιση. Επίσης ένα θέμα που αφορά στο σπίτι προβλέπεται ότι έχει δυναμική όξυνσης γι αυτό θα πρέπει να προλάβετε να μην διογκωθεί. Αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι μέσα στις δυνατότητές σας, ακόμα και αν αισθάνεστε ότι έχετε εξαντλήσει όλα τα σχετικά περιθώρια. Όπου διακυβεύονται πολλά και σημαντικά, φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και όχι τόσο απόλυτοι, όσο θα θέλατε. Οι ελεύθεροι συνεχίζετε να προβληματίζεστε και να ανυπομονείτε για την αλλαγή που επιθυμείτε να έρθει στη ζωή σας. Το δεύτερο μισό του μήνα σας προσφέρει καλύτερες προοπτικές, περισσότερες ευκαιρίες συναναστροφών και πιο καλής διάθεσης. Μικρές αποδράσεις και διακοπές όπου αυτές είναι εφικτές, περιγράφουν το σκηνικό στο οποίο θα αναζητήσετε ανθρώπους με τις ιδιότητες που σας αρέσουν. Επίσης, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, αρχίστε να ενδίδετε στο ενδεχόμενο ενός ανατρεπτικού, αλλά ευχάριστου ενδεχόμενου που θα επηρεάσει σημαντικά την αισθηματική σας κατάσταση.

Οικονομικά

Λίγο περιορισμένα τα οικονομικά σας στο ξεκίνημα του μήνα, γεγονός που δεν καλύπτει τις ανάγκες ή την καταναλωτική σας διάθεση. Ωστόσο,  είναι μέσα στα σχέδιά σας μια προσπάθεια βελτίωσης του εισοδήματός σας, η οποία θα αρχίσει να υλοποιείται σταδιακά, μετά τις 10 του μήνα. Δώστε προσοχή στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν γιατί οι περισσότερες από αυτές θα είναι καλυμμένες και θα απαιτούν και μια σχετική προσπάθεια εκ μέρους σας. Επειδή όμως δεν θα έχετε τίποτα να χάσετε, διατηρήστε μια θετική στάση απέναντι σε ότι σας προτείνουν, αρκεί να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε εσείς τον έλεγχο των όσων σας αφορούν. Ο Άρης στον απέναντί σας Κριό, επηρεάζει σημαντικά την κρίση σας, κάνοντάς σας ανυπόμονους, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το άγχος που σας διακατέχει όταν ασχολείστε, ή επιδιώκετε κάτι σημαντικό. Η τελειομανία των γεννημένων στις αρχές του ζωδίου σας μπορεί επίσης να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις σας, ή στις διαμόρφωση ενός αποδοτικού συνεταιρισμού ή συνεργασίας με σκοπό το κέρδος.

Εργασία

Μικρά καθημερινά εμπόδια προβλέπονται για τους περισσότερους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο από εσάς, μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο δίνει διαρκώς λανθασμένες εντυπώσεις, επηρεάζει την κρίση σας και καθυστερεί τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν. Μετά τις 12, το τοπίο ξεκαθαρίζει, αλλά φροντίστε να αποφορτιστείτε από την ένταση που έχει σωρευτεί στον ψυχισμό και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η εργασία του μήνα είναι περισσότερο διορθωτική παρά προοδευτική και θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με την έννοια της «αγγαρείας», για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των καθηκόντων που έχετε ορίσει εσείς οι ίδιοι για τον εαυτό σας σε προηγούμενο, χρονικό διάστημα. Αν πάλι είναι κάτι που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, μπορείτε τώρα να προγραμματίσετε τις ενέργειες ώστε να ξεφύγετε από ότι σας καταπιέζει επαγγελματικά και να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας στις αρχές Φθινοπώρου, ή την επόμενη χρονιά.  Επίσης σκεφτείτε τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως τα θεωρείτε, αλλά να έχουν πάρει αυτήν την τροπή εξ αιτίας της αναποφασιστικότητας και της ματαιοπονίας που κάτι τέτοιο συνεπάγεται.

Σκορπιός: Ανάγκες, διέξοδοι και ανταποκρίσεις

Ο μήνας είναι πολύ δραστήριος για τους περισσότερους από εσάς. Επιλέξτε τους τομείς που σας ταιριάζουν και κάντε τα απαραίτητα βήματα που θα σας προσφέρουν διεξόδους και επιτυχία!

Σχέσεις

Είναι ο μήνας που έχετε πολλούς λόγους να εκφραστείτε συναισθηματικά και να έχετε και ανταπόκριση. Οι έχοντες σχέση μπορείτε τώρα να αναγνωρίσετε την συμπαράσταση του συντρόφου σας, ή να του εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους αναγκαστήκατε να δώσετε προτεραιότητα σε άλλα σας θέματα. Όλα τακτοποιούνται με μια προϋπόθεση: να αναλάβετε την ευθύνη που σας αντιστοιχεί! Ο Ιούλιος έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μήνα που σας βοηθά να κάνετε μια καινούρια αρχή με τον άνθρωπο που έχετε στο πλευρό σας. Οι ελεύθεροι και οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, φροντίστε ώστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες μιας επαγγελματικής ή κοινωνικής δραστηριότητας που σας επιτρέπει να γνωρίζετε ανθρώπους και να τους αξιολογείτε. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι για όλους σας πιο θετικό και πιο αποτελεσματικό. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, προβλέπεται να έχετε την πολυτέλεια της χαλάρωσης και της αισθηματικής έκφρασης. Πολλοί από εσάς μπορεί να θέλετε απλά να εκφράσετε τα εσώψυχά σας και όχι να μπείτε σε νέες περιπέτειες. Το πιθανότερο είναι να θέλει το ίδιο και ο συνομιλητής σας, μετά τις αναγκαστικές αλλαγές που επιβλήθηκαν από τους περιορισμούς της πανδημίας.

Οικονομικά

Οι πρώτες δώδεκα ημέρες του μήνα  καθυστερούν τις υποθέσεις σας οικονομικού χαρακτήρα. Αξιολογήστε τις δυνατότητές σας, ιεραρχήστε τις ανάγκες σας και συνεχίστε τις προσπάθειες που καταβάλλετε από την Άνοιξη με στόχο την βελτίωση, ή την τακτοποίηση υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων. Κατευνάστε το ανικανοποίητο του χαρακτήρα σας και φροντίστε να μην εκτίθεστε περισσότερο εκεί που δεν χρειάζεται. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία μπορεί να σας ταλαιπωρεί στην εξεύρεση πόρων, αλλά την τελευταία στιγμή φροντίζει ώστε να έχετε ότι και όσα χρειάζεστε. ΄Οσα σχεδιάζετε τώρα, είναι προτιμότερο να έχουν διάρκεια και βάθος χρόνου, ώστε να αποδώσουν με τις διαφορετικές συνθήκες που θα επικρατούν τότε. Επίσης, η  οικογένεια με τις ανάγκες της μπορεί να σας απασχολήσει με πιεστικό τρόπο και να σας αναγκάσει να αλλάξετε τις ενέργειές σας, ή να αναβάλλετε μια μετακίνηση ή τις διακοπές που έχετε προγραμματίσει. Το τελευταίο δεκαήμερο θα δώσει περισσότερες ενδείξεις για την ορθότητα ή την ανάγκη προσαρμογής των σχετικών σας κινήσεων.

Εργασία

Είναι θετικός μήνας για να οργανώσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας και να καλύψετε ανάγκες από αυτές που δημιουργήθηκαν από τους περιορισμούς του πρόσφατου παρελθόντος. Η κανονική ροή στην εργασία χρειάζεται ακόμα σχετικό χρόνο, έστω και αν το αντικείμενό σας ανήκει σε εκείνα που δεν επλήγησαν τόσο, όσο κάποια άλλα. Συνεργασίες και σχέσεις με κοινό όφελος θα χρειαστούν μια δοκιμαστική περίοδο ώστε να αποδείξουν την αξία και την αναγκαιότητά τους. Το πρώτο μισό του μήνα σας κρατά σε κάποια αναμονή και είναι αλήθεια ότι δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά για να επηρεάσετε τα αποτελέσματα για την κατάληξη που επιθυμείτε. Επίσης αποφύγετε να διασπάσετε την ενεργητικότητά σας σε πολλούς τομείς ώστε να μην δημιουργηθούν ανακολουθίες σε ότι έχει ήδη διαμορφωθεί. Το δεύτερο μισό του μήνα σας φέρνει αντιμέτωπους με τον χρόνο, γεγονός που μπορεί να αυξήσει το ήδη σωρευμένο σας άγχος. Αποφύγετε να ταλαιπωρήσετε περισσότερο την υγεία σας και αυτό θα το καταφέρετε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ενώ παράλληλα θα συνδέεστε με τις απαιτήσεις του συστήματος που καλύπτει την εργασία σας. Οι λίγες τελευταίες ημέρες του μήνα σας παρέχουν περιθώρια αλλαγών και κατευθύνσεων, όπως επίσης και επιρροής στο πελατειακό σας κοινό.

Τοξότης: Υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τα σχέδιά σας

Η βοήθεια της Αφροδίτης από τους Διδύμους είναι ορατή για τους περισσότερους από εσάς. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε όπως πρέπει στους τομείς που σας ενδιαφέρουν!

Σχέσεις

Ο Ιούλιος σας βοηθά να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας όσον αφορά τα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα όσους από εσάς καταφέρατε να τελειώσετε με τις δυσκολίες του παρελθόντος. Ανοίγει τώρα ένας νέος κύκλος προσωπικών επιθυμιών και επιδιώξεων, αρκετά ωφέλιμων και πολύ συνδεδεμένων με τον ψυχισμό σας. Μετά το πρώτο δεκαήμερο, όπου οι συνέπειες τότε της έκλειψης της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε ορισμένες συνήθειες του τρόπου ζωής σας, επανέρχεστε στο προσκήνιο και οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας. Κάποιες μεγάλες αλλαγές είναι προ των πυλών και τις διαισθάνεστε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τις τολμήσετε και να μην παραμείνετε άπραγοι απέναντι σε ότι σας ενοχλεί, ή πλέον δεν σας καλύπτει. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πληρώσει μεγάλο τίμημα για την υπομονή που επιδείξατε ως τώρα, γι αυτό και πρέπει να υπερασπιστείτε περισσότερο τον εαυτό και τις επιθυμίες σας. Ένα οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σας δημιουργεί άγχος για την αντιμετώπισή του, στην πραγματικότητα όμως, χρειάζεται απλά να αλλάξετε οπτική. Ταξίδια και μετακινήσεις θα αποβούν ωφέλιμα, αρκεί να επιμείνετε στην πραγματοποίησή τους.

Οικονομικά

Τακτοποιήστε οποιαδήποτε εκκρεμότητα επηρεάζει την πρόοδό σας. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 12, ευθύνεται για κάποιες ενοχλητικές υπενθυμίσεις και επαναλήψεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις πιο σημαντικές από τις υποχρεώσεις σας  και κερδίστε χρόνο για τις υπόλοιπες. Μετά τα μισά του μήνα φαίνεται να σταθεροποιείται ή να βελτιώνεται το εισόδημά σας, αρκεί να έχετε φροντίσει το προηγούμενο διάστημα με όλες εκείνες τις ενέργειες που οδηγούν σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα.  Τα έξοδά σας είναι κυρίως γύρω από την υποστήριξη της δουλειάς σας και ανθρώπων του κοντινού σας περιβάλλοντος. Εδώ μπορείτε να κάνετε κάποιες περικοπές χωρίς να ενοχλήσετε. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα επανέρχεται σταδιακά μια κανονικότητα στην οποία είχατε ελπίσει και για την οποία κάνατε κάποιες θυσίες στο πρόσφατο παρελθόν.  Φροντίστε για τις εξελίξεις από εδώ και στο εξής, γίνετε περισσότερο εύστοχοι στις διεκδικήσεις ή στις τοποθετήσεις των χρημάτων σας και μην αφήνετε στην τύχη αυτά για τα οποία έχετε πασχίσει να επιτύχετε. Ένα προσωπικό και διαφορετικό σας ταλέντο, μπορεί επίσης αν αξιοποιηθεί σωστά, να συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας.

Εργασία

Αυτός ο Ιούλιος θα διαφέρει αρκετά από τον περυσινό, καθώς έχετε πολλά να τακτοποιήσετε και να οριοθετήσετε στο χώρο της εργασίας. Ξεκινήστε από τα πιο καθημερινά τα οποία θα σας βάλουν ευκολότερα στο κλίμα αυτών που πρέπει να γίνουν, εξ αιτίας των απαιτήσεων του αντικειμένου που υποστηρίζετε. Το πρώτο μισό του μήνα θα έχει κάποιες αναβολές και κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική σας καθημερινότητα, αλλά προβλέπεται να διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ συναδέλφων και συνεργατών. Η βοήθεια τρίτων και η εμπειρία θα αποδειχτούν πολύτιμα στοιχεία στις επιδιώξεις σας, στις οποίες πρέπει να λειτουργήσετε με ρεαλισμό και μέτρο. Το δεύτερο μισό του μήνα εκκινούν νέα ενδιαφέροντα, καθήκοντα και φιλοδοξίες. Μια σημαντική αλλαγή είναι μέσα στο πλαίσιο αυτών που θα συμβούν, φροντίστε όμως ώστε αυτής της αλλαγής, να έχει προηγηθεί ώριμη σκέψη. Παρά το γεγονός ότι όσο πλησιάζει ο μήνας στο τέλος του δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε αυτό που απαιτεί η εργασία, εσείς πρέπει να τα καταφέρετε. Δυσκολεύεστε λίγο με τους κανόνες και τον τρόπο που λειτουργούν οι άλλοι, αλλά σύντομα, από το επόμενο Φθινόπωρο θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τα καθήκοντά σας, όπως τα φαντάζεστε και τα προετοιμάζετε.

Αιγόκερως: Αναγκαστικές, αλλά χρήσιμες συνειδητοποιήσεις.

Η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σας στις 5 του μήνα αναμοχλεύει την καθημερινότητά σας. Σταδιακά όλα θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους ροή, αρκεί να μην αλλάξετε εσείς τα δεδομένα που ισχύουν τώρα.

Σχέσεις

Πρόκειται για έναν άστατο μήνα στα αισθηματικά σας, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους φροντίζει να δίνει αφορμές για παρεξηγήσεις και εντάσεις. Αποφύγετε να πιέσετε πέρα των ορίων του τον σύντροφό σας ο οποίος μάλλον ταλαιπωρείται και από άλλα, δικά του θέματα. Ωστόσο φροντίστε να φέρετε τις καταστάσεις εκεί που σας εξυπηρετούν, χρησιμοποιώντας την όποια διπλωματία διαθέτετε. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 στο ζώδιό σας, επηρεάζει τη διάθεση και τον ψυχισμό σας, επομένως, αν πιέζεστε και εσείς από άλλες καταστάσεις, φροντίστε να μην μεταφέρετε αυτήν την πίεση στη σχέση σας.  Ο Άρης από τον Κριό επηρεάζει την οικογένεια και τις εκεί σχέσεις και ισορροπίες και όχι απαραίτητα μόνο με τον/την σύζυγο. Φανείτε διαλλακτικοί με απαιτήσεις που σας απευθύνονται και μην πλάθετε φανταστικές απειλές στο μυαλό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε ευκαιρίες κοινωνικών συναναστροφών αλλά αυτό που επηρεάζει την έκβαση των προσπαθειών σας είναι ο τρόπος που προσπαθείτε να κάνετε εντύπωση. Αποφύγετε την υπερβολή και φροντίστε για λίγο να καταλάβετε την σκοπιμότητα κάποιων μικρών υποχωρήσεων.

Οικονομικά

Κάντε μερικές χρήσιμες αλλαγές τον Ιούλιο και επιδιώξτε την σταθεροποίηση, ή την βελτίωση του εισοδήματός σας. Καταγράψτε τις ανάγκες των γύρω σας και  δείτε αν μπορείτε να σας φανούν χρήσιμες για αμοιβαίο όφελος. Οι περιορισμοί και οι ανατροπές που υποστήκατε την Άνοιξη εξακολουθούν να επηρεάζουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας για λίγο καιρό ακόμα. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 στο ζώδιό σας μπορεί να αποπροσανατολίσει για λίγο τις ενέργειές σας, σύντομα όμως, μετά τα μέσα του μήνα θα μπορέσετε να επανέλθετε σε ότι έχει όφελος, είτε μεσοπρόθεσμα, είτε στο μέλλον. Υποχρεώσεις που τρέχουν θέλουν προσοχή εκ μέρους σας, ιδιαίτερα αν οι οφειλές σας επηρεάζουν και την ζωή των αγαπημένων σας ανθρώπων. Ο Άρης από τον Κριό σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε προτάσεις συνεργασίας,  αλλά μην αρνείστε κάτι πριν το μελετήσετε προσεκτικά.  Ένα μικρό έσοδο από γονείς ή συγγενείς μπορεί να σας βγάλει προσωρινά από μια δύσκολή θέση.

Εργασία

Επιμεληθείτε με προσοχή τα θέματα της εργασίας, αλλά φροντίστε να μην πιέσετε περισσότερο το έμψυχο περιβάλλον σας. Η ψυχραιμία θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμη σε ότι και αν σας αναστατώνει. Το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειες που καταβάλετε για να επανέλθετε στους επιθυμητούς ρυθμούς και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς στην οποία λειτουργείτε. Οι εργαζόμενοι σε τομείς υπηρεσιών φροντίστε να διαχωρίσετε τις επαγγελματικές από τις προσωπικές σας ιδιότητες, καθώς πολλά θα αγγίξουν ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας. Θωρακιστείτε απέναντι σε ότι μπορεί να διογκωθεί και να σας απασχολήσει και εκτός ωραρίου σας, απορροφώντας τον ποιοτικό χρόνο ο οποίος σας είναι πολύτιμος αυτήν την περίοδο. Αποφύγετε όμως κι εσείς με τη σειρά σας οτιδήποτε επηρεάζει την οργάνωση, την απόδοση και τον προσανατολισμό της εργασίας σας. Συνεργάτες, πελάτες και συνάδελφοι θα παίξουν πιο καθοριστικό ρόλο ορισμένες φορές και θα επηρεάσουν ανάλογα την καθημερινότητά σας. Φανείτε διπλωμάτες και μην προσπαθείτε να λύσετε τα εκάστοτε προβλήματα αμέσως. Το σημαντικό σε αυτήν την περίπτωση είναι να διακρίνετε εσείς την λύση και να προσπαθήσετε να την καταδείξετε και στους άλλους.

Υδροχόος: Προσεκτικοί και προφυλαγμένοι

Το καλοκαίρι αυτό είστε περισσότερο επιφυλακτικοί, αλλά πάντα έτοιμοι για να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό. Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν και πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας.

Σχέσεις

Ο μήνας ευνοεί περισσότερο τους ελεύθερους του ζωδίου σας, γιατί σας προσφέρει ευκαιρίες κοινωνικών συναναστροφών, κοντινών μετακινήσεων και μικρής διάρκειας, όπου έχετε την ευκαιρία και την ευχέρεια να επικοινωνήσετε, να περάσετε ευχάριστα και να κάνετε θετικές εντυπώσεις. Από την άλλη σας επιτρέπει να παραμείνετε χωρίς σημαντικές υποχρεώσεις και χωρίς καταπιεστικές υποχρεώσεις. Όλα αυτά προοιωνίζονται για το δεύτερο μισό του μήνα, όπου βοηθάτε κι εσείς με τη σειρά σας με τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Οι έχοντες σχέση φροντίστε να συνεννοηθείτε καλύτερα με τον σύντροφό σας και να τηρήσετε τα συμφωνηθέντα. Οι ανατροπές του πρώτου μισού του μήνα ας κρατηθούν σε επίπεδο που μπορείτε να τις διαχειριστείτε, χωρίς να ενδίδετε σε θιγμένους εγωισμούς και άκαιρες αντιδράσεις. Όσους απασχολεί ένα θέμα επανασύνδεσης φροντίστε να το εξετάσετε με ψυχραιμία ώστε να μην διστάσετε να παραδεχτείτε τα δικά σας λάθη, αλλά ούτε να ζημιώσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για να επανορθώσετε.

Οικονομικά

Ο Ιούλιος σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας, εξαιρουμένου του πρώτου δεκαημέρου όπου εκεί προβλέπονται αρκετοί αιφνιδιασμοί σε αυτόν τον τομέα. Προσπαθήστε να ελέγχετε ότι εξαρτάται από εσάς και να μην δίνετε δικαιώματα σε εκείνους που διεκδικούν κάτι άλλο να στηριχτούν σε δικές σας αψυχολόγητες ενέργειες.  Μετά τα μέσα του μήνα θα υπάρξουν περιθώρια για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, να συμμαζέψετε έξοδα από εκεί που μπορείτε και να περιορίσετε κάπως την έκθεσή σας σε αυτά. Όσοι έχετε ειδικές γνώσεις περί των οικονομικών μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα τους περιορισμούς στους οποίους υφίσταται η εκμετάλλευση της περιουσίας σας. Αν δεν ανήκετε σε εκείνους τους ειδικούς, ζητήστε την συμβουλή άλλων τους οποίους και εμπιστεύεστε.  Επίσης, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προβάλει το ενδεχόμενο διαμεσολάβησής σας σε ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τρίτους, ή που είναι το αντικείμενο της δουλειάς σας. Ότι και αν κάνετε υπολογίστε και μια περίοδο ωρίμανσης των ενεργειών σας πριν αποδώσουν τα δέοντα.

Εργασία

Ένα αρκετά πολυάσχολο διάστημα για τους περισσότερους από εσάς προβλέπεται να είναι ο Ιούλιος.  Πολλοί θα ασχοληθείτε με ζητήματα που διαρκούν από το παρελθόν, κύριο αγκάθι των οποίων είναι η στάση ενός παράγοντα, ή η δέσμευσή σας απέναντι σε έναν οργανισμό. Παρά το γεγονός ότι η ποθητή κανονικότητα δεν έχει ακόμα επιστρέψει, εσείς θα προσπαθήσετε να την επιταχύνετε με τις ενέργειές σας. Σε αυτήν σας την προσπάθεια αποφύγετε να θίξετε όσα λειτουργούν θετικά. Επίσης μην παρεμβαίνετε σε καθήκοντα τρίτων, έστω και αν πρόκειται για τους υφιστάμενούς σας. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορείτε να δεχτείτε μια χαλάρωση στα καθήκοντά σας και να αναζητήσετε χρόνο για να κάνετε κάποιου είδους αναδιοργάνωση τόσο στους στόχους σας, όσο και στον τρόπο με τον οποίο τους επιδιώκετε. Όσων η εργασία είναι συλλογική, ή πνευματική θα χρειαστεί να ακούσετε και εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε ή στους οποίους απευθύνεστε. Η διαφορετικότητα και ο πλουραλισμός είναι στοιχεία τα οποία μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία, χωρίς να εκνευρίζεστε όπως θα έκαναν κάποιοι άλλοι στη θέση σας. Μια αλλαγή περιβάλλοντος για λίγες ημέρες, ή κάποιες σύντομες διακοπές θα σας βοηθούσαν να αλλάξετε κάπως την οπτική σας απέναντι σε θέματα που σας απασχολεί η στασιμότητά τους.

Ιχθύες: Κρυφές συνεννοήσεις και ικανοποιήσεις

Αν έχετε σχέδιο για τις επιδιώξεις σας σε όλους τους τομείς φροντίστε να λειτουργείτε με μυστικότητα. Ο μήνας σας προσφέρει απρόσμενους, περιστασιακούς όμως συμμάχους οι οποίοι λειτουργούν καλύτερα αν τους περιβάλετε με εμπιστοσύνη.

Σχέσεις

Ο Ιούλιος είναι μήνας που επηρεάζει πολύ την διάθεσή σας, καθώς αλλάζει διαρκώς το τοπίο στα αισθηματικά σας. Οι πιο αυθόρμητοι από εσάς φροντίστε να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας απέναντι στο απρόοπτο, ή σε οτιδήποτε δεν μπορείτε να επηρεάσετε. Πολλοί θα διαπιστώσετε την ασυνέπεια σε όλα λέγονται και σε όσα έπρεπε να γίνουν και δεν γίνονται. Κάτι τέτοιο επιδρά σημαντικά στον ψυχισμό σας και προβλέπεται να είναι πιο έντονο το πρώτο μισό του μήνα. Άλλο θέμα που θα σας απασχολήσει είναι η αίσθηση του ανικανοποίητου, κάτι που όμως δεν θεωρείται καινούριο για εσάς και παράγεται από την αναβλητικότητά σας να πάρετε την ευθύνη μιας άρνησης. Ο καταλληλότερος σύμβουλος σε ότι δεν σας ικανοποιεί όμως, δεν είναι άλλος από το αλάθητο ένστικτό σας. Φροντίστε να το αφήσετε να λειτουργήσει ανεπηρέαστο από τις αντίθετες επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι ότι θα σας βγάλει από τον λαβύρινθο των αντικρουόμενων συναισθημάτων σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα φροντίσει για την περιποίησή σας, την οποία όμως δεν θα μπορείτε να την κοινοποιήσετε.

Οικονομικά

Τα συνεχιζόμενα έξοδα θα είναι το θέμα του πρώτου μισού του μήνα αυτού, καθώς και εσείς παίρνετε μια σχεδόν ηδονική ικανοποίηση από την τακτοποίηση των υποχρεώσεών σας. Δέχεστε λοιπόν μια ψυχολογική καταπίεση προσωρινά, εξ αιτίας άλλων παραγόντων και θεμάτων που αναπτύσσονται ταυτόχρονα, την οποία καταπίεση όμως είστε σίγουροι ότι θα την μετατρέψετε σε πολύ δημιουργική δράση αργότερα. Το πρώτο μισό του μήνα επίσης, αποφύγετε να κάνετε κινήσεις σε συνεργασία με άλλους, καθώς στην πορεία θα εκδηλωθούν διαφωνίες οι οποίες θα σας καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο. Το δεύτερο μισό του μήνα είστε εμφανώς ανακουφισμένοι και πιο αισιόδοξοι. Φροντίστε να επωφεληθείτε από την καλή σας διάθεση, να ορίσετε αποτελεσματικότερα το περιβάλλον  των επόμενων κινήσεών σας, αποφεύγοντας συνεπώς και οτιδήποτε δεν επείγει να γίνει τώρα. Οι λίγες τελευταίες ημέρες του μήνα σας φέρνουν μικρές οικονομικές ενισχύσεις οι οποίες μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποια άμεση ανάγκη σας.

Εργασία

Τα «πάντα ρει» είναι το χαρακτηριστικό του μήνα για εσάς, ιδιαίτερα για όσους έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες με εύρεση εργασίας, ή που σκέφτεστε ότι οι περιορισμοί της Άνοιξης σας οδηγούν στην αναζήτηση λύσεων τις οποίες πρέπει να εφεύρετε. Δώστε σημασία σε ότι μπορεί να σας εξυπηρετήσει με τρόπο που δίνει συνέχεια σε μια τακτοποίηση που έχει ήδη ξεκινήσει και μην φοβηθείτε να προβάλετε αποτελεσματικότερα τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις η πλάγια οδός είναι καλύτερη από την ευθεία αντιπαράθεση με τους άλλους. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό σας φέρνουν αρκετές φορές στο σημείο να πάρετε άμεσες αποφάσεις, έστω και αν δεν είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα.  Το δεύτερο μισό του μήνα προβάλει σαν το διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουν αποσαφηνιστεί οι προθέσεις τρίτων, η διάσταση των ικανοτήτων σας καθώς και των ταλέντων που σκέφτεστε να καλλιεργήσετε με εκπαίδευση και μαθητεία στο μέλλον. Το πιο δύσκολο στην εργασία είναι να συμβιβαστείτε για λίγο καιρό με τις ανάγκες που δεν μπορούν τώρα να ικανοποιηθούν.

Από το περιοδικό «Αστρα, Ζώδια και Τύχη» που κυκλοφόρησε με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής 

Προτεινόμενα για εσάς

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για αυτά τα ζώδια – Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Συναγερμός για τα 12 ζώδια – H πρόβλεψη από τον Κώστα Λεφάκη για σήμερα

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Μέρα με σκαμπανεβάσματα για όλους – Προσοχή – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Αυτό το ζώδιο είναι πιο πιθανό να εμβολιαστεί – Τι έδειξε η έρευνα, αναλυτικά η λίστα

Λάμπρος Κατσαρός

Ποια ζώδια είναι έτοιμα να πέσουν στην παγίδα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Προσοχή σε όλους ως την Πέμπτη – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom