Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Τάκης Μπέτας: Ειπώθηκαν πολλά ψέματα για την κόρη μας, είναι πολύ στεναχωρημένη

Newsroom eleftherostypos.gr

Πριν από μερικές μέρες η είδηση ότι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα επιστρέφοντας από το Λονδίνο και ενώ έπρεπε να μπει σε καραντίνα έκανε πάρτι έκανε το γύρο του Διαδικτύου ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Μάλιστα, στα δημοσιεύματα αναφερόταν πως διέσπειρε τον κορονοϊό! Τα όσα γράφτηκαν δεν είχαν καμία δόση αλήθειας και η Χριστιάνα Μπέτα έσπευσε να τα διαψεύσει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο δικηγόρος της.

Λίγες ημέρες αργότερα ο γνωστός επιειρηματίας μίλησε στο Secret όπου ανάφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Μας χρεώσανε πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Δεν ήταν καθόλου καλό αυτό που συνέβη. Και όλοι έχουμε στεναχωρηθεί πολύ. Ειπώθηκαν πολλά ψέματα. Εγώ είμαι ένας επιτυχημένος στον χώρο μου επιχειρηματίας, δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια. Η Νατάσα είναι μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια, οπότε αντιλαμβάνεστε γιατί έγινε αυτό το πράγμα. Η Χριστιάνα είναι πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω ότι όλοι, εκτός από κάποιους, έκαναν πραγματικό ρεπορτάζ. ‘Όταν μαθαίνεις κάτι, οφείλεις να βγάλεις και την άλλη πλευρά. Δεν βγάζεις ένα θέμα αν δεν το διασταυρώσεις, για να προλάβεις να πάρεις τα εύσημα. Δε μπορείς να σπιλώνεις κόσμο και μετά να κάνεις ρεπορτάζ».