Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Ξανά στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη – Νεότερες πληροφορίες για την υγεία της

Άλλος άνθρωπος η Μάρθα Καραγιάννη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ξανά η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη, η οποία υποβλήθηκε σε δεύτερη προγραμματισμένη αφαίρεση χολής.

Η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουάριου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Κατόπιν εξετάσεων διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή και ενώ η ηθοποιός ήταν έτοιμη για ένα δεύτερο χειρουργείο, ο κορωνοϊός και η καραντίνα τής άλλαξαν τα σχέδια και η επέμβαση προγραμματίστηκε για την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Για την κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη μετά το χειρουργείο μίλησε η επιστήθια φίλη και συγκάτοικός της κυρία Ντόρα Δούμα.

«Η Μάρθα είναι καλά, απλώς είναι… καταλαβαίνετε, μετά την εγχείρηση. Πήγε πολύ καλά γιατί έχουμε έναν καταπληκτικό γιατρό και τον ευχαριστούμε πολύ. Η επέμβαση ήταν να γίνει στα τέλη Μαρτίου, αλλά την είχαν αναβάλει λόγω του κορωνοϊού.

Η Μάρθα δεν είχε καθόλου πόνους όλο αυτόν τον καιρό και αυτό είχε κάνει εντύπωση στον γιατρό. Όχι, η Μάρθα δεν φοβάται καθόλου τα χειρουργεία, είναι πολύ ψύχραιμη. Θα βγούμε από το νοσοκομείο ή αύριο ή μεθαύριο. Περιμένουμε να περάσει ο γιατρός και θα δούμε… Η Μάρθα τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές προτάσεις για δουλειά, αλλά δεν θέλει. Θέλει να απολαύσει τη ζωή της, να ξεκουραστεί… Μου λέει “καριέρα δεν θέλω να κάνω, έχω κάνει. Λεφτά δεν θέλω να κάνω, οπότε για ποιο λόγο να δουλέψω;”. Είναι χορτασμένη», είπε η Ντόρα Δούμα.

Προτεινόμενα για εσάς

Flashback στο 1957 – Εντυπωσιακή η Μάρθα Καραγιάννη με μπικίνι

Μάρθα Καραγιάννη: Ανατροπή της τελευταία στιγμής με την υγεία της

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Άλλος άνθρωπος η Μάρθα Καραγιάννη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μάρθα Καράγιαννη – Θα υποβληθεί σε επέμβαση

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη – Τι συνέβη;

Θα μπει στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Μάρθα Καραγιάννη – Τι συνέβη

Δημήτρης Κατσάκος

Τα «έσπασαν» στα μπουζούκια Ζήνα Κουτσελίνη και Μάρθα Καραγιάννη

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom