Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Η Μάρα Δαρμουσλή φωτογραφίζεται γυμνή κι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα [εικόνα]

Η Μάρα Δαρμουσλή φωτογραφίζεται γυμνή κι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα [εικόνα]

Newsroom eleftherostypos.gr

Από πολύ νωρίς ξεκίνησαν φέτος οι αναρτήσεις φωτογραφιών για το επετειακό τεύχος του DownTown, όπου διάσημοι Έλληνες φωτογραφίζονται γυμνοί για την καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον HIV. Μέχρι πριν δύο χρόνια έφταναν σχεδόν Χριστούγεννα για να δούμε φωτογραφίες. Πέρσι ξεκίνησε από τις αρχές Δεκεμβρίου. Φέτος, έχουμε ήδη τις πρώτες δημοσιεύσεις.

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι αυτή που κάνει την αρχή. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε από τον μετρ Κοσμά Κουμιανό, που αναλαμβάνει κάθε χρόνο το εν λόγω πρότζεκτ, σε γνωστό μαγαζί του κέντρου. Στη φωτογραφία που ανάρτησε γινόμαστε μάρτυρες αυτού που δύσκολα περιγράφεται με λόγια.

Το κορμί της Μάρας Δαρμουσλή, αυτό που της έχει φέρει τόσα βραβεία στον χώρο της μόδας, παραμένει το ίδιο ακμαίο. Ίσως να είναι και καλύτερο. Κι αν η εύκολη απάντηση είναι το ρετούς, αρκεί να δει κάποιος φωτογραφίες της στο Instagram για να καταλάβει ότι αυτό που απεικονίζεται δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα. Η Μάρα Δαρμουσλή είναι ολόγυμνη, με το δεξί της χέρι να καλύπτει το στήθος της και την πόζα της να είναι γεμάτη χάρη. Το αποτελέσμα δείχνει ότι δεν το έχει παραμελήσει και την κάνει τη γυμναστική της.

Προτεινόμενα για εσάς

Ποιο μοντέλο στην Ελλάδα αποκάλυψε ότι έπαιρνε 15.000 ευρώ την ώρα [βίντεο]

Η Μάρα Δαρμουσλή ξαπλώνει το θανατηφόρο κορμί της στην αμμουδιά [εικόνα]

Στέργιος Πουλερές

Κάνει θραύση η Μάρα Δαρμουσλή με την ανάρτηση της με μπικίνι [εικόνα]

Στέργιος Πουλερές