Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αναρωτιέμαι που είναι αυτές οι κρεμάλες που θα με κρεμούσαν» [βίντεο]

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αναρωτιέμαι που είναι αυτές οι κρεμάλες που θα με κρεμούσαν» [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δεν έκρυψε ποτέ τη φιλική του σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά, ούτε τις πολιτικές πεποιθήσεις του που είναι προς τη Νέα Δημοκρατία. Σε μια εποχή έντονης πόλωσης αριστεράς και δεξιάς, όπως το 2015, αυτό παραλίγο να του στοιχίσει. Όπως εξηγεί στο Πρωινό, είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με κουκουλοφόρους που τον απειλούσαν με τη ζωή του.

Τα κλασικά συνθήματα της μάζας που ακούγονταν και την εποχή των Αγανακτισμένων για κρεμάλες, άκουσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του.

Σήμερα, που η πόλωση κάπως εκτονώθηκε, ο Ρένος Χαραλαμπίδης απαντά με σκωπτικό τρόπο προς όσους τον απειλούσαν.

«Τώρα καταλαβαίνω γιατί με έκοβαν στις περισσότερες δραματικές σχολές. Εκεί ήθελαν ηθοποιούς-εργάτες κι εγώ πήγαινα σαν ηθοποιός-πρίγκιπας. Ευτυχώς ήρθαν τότε τα ιδιωτικά κανάλια που πολλοί ψαγμένοι ηθοποιοί τα σνομπάρανε. Εγώ καθόλου. Δεν έχω παίξει όμως πολύ στην τηλεόραση. Απλώς οι σειρές που έπαιξα, έκαναν μεγάλη επιτυχία.

Αν έκανα παράσταση δική μου, θα έβαζα παιδιά από ριάλιτι να παίξουν, γιατί είμαι μεγάλος προβοκάτορας. Αν κάποιος που είναι σε ριάλιτι, παίξει καλύτερα από μένα, θα με βάλει σε σκέψεις.

Με φόβισε ότι έχουν μπει κουκουλοφόροι σε θέατρα που έπαιζα. Μπήκαν 50 άτομα με κουκούλες, σταμάτησαν την παράσταση, λέγοντάς μου “Ήρθαμε να σε κρεμάσουμε”! Ήταν γεμάτο το θέατρο, έγινε χαμός και έφυγαν μετά. Η παράσταση κατέβηκε αμέσως. Στον δρόμο περπάταγα και άκουγα “Χαραλαμπίδη σου ετοιμάζουμε κρεμάλες”! Αναρωτιέμαι μετά από τόσα χρόνια, που είναι αυτές οι κρεμάλες που θα με κρεμούσαν; Θέλω να τις βάλω στο σαλόνι μου».

https://www.youtube.com/watch?v=KoSF_sPf_jo

Προτεινόμενα για εσάς

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης στον «Ε.Τ.»: «Το κρασί μου αρχίζω να το απολαμβάνω»

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Κι όμως! Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μας προτρέπει να αφήσουμε… μουστάκι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Ελεύθερος Τύπος Newsroom