Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Το συγκινητικό μήνυμα της Νένας Χρονοπούλου για τα 12 χρόνια από τον θάνατο του άντρα της

Newsroom eleftherostypos.gr

Πέρασαν 12 χρόνια από τον θάνατο του Γεράσιμου Μαυράκη. Ένας θάνατος που είχε απασχολήσει αρκετά τα μέσα. Η Νένα Χρονοπούλου και ο γιος τους Χρήστος ήταν τα τραγικά πρόσωπα σε αυτή την υπόθεση. 12 χρόνια μετά, οι ζωές έχουν προχωρήσει, αλλά οι αναμνήσεις μένου. Κι η Νένα Χρονοπούλου δεν ξέχασε το κάποτε άντρα της.

Σε μια εποχή που πέρασε δύσκολα μετά τα ζητήματα του Τάσου Μητρόπουλου με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, η Νένα Χρονοπούλου έχει και να διαχειριστεί την ανάμνηση της θλίψης για τον Γεράσιμο. Του αφιέρωσε λοιπόν μερικά τρυφερά λόγια που σίγουρα συγκινούν.

«Σαν χθες βράδυ, ξημερώματα γιορτής…
Πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία τους φωτογραφία μαζί…Χρηστάκος και Γεράσιμος.
Σαν σήμερα, ημέρα της γιορτής του λοιπόν, ημέρα της γιορτής που δεν ξαναγιορτάσαμε ποτέ, ημέρα που μας σημάδεψε για πάντα, κάθε μέρα μας, γιατί όσοι είναι κοντά μας γνωρίζουν, πως κανένας μας δεν ξέχασε και ούτε πρόκειται να ξεχάσει. Μιλάμε για σένα λες και είσαι ανάμεσά μας και απλά δε σε βλέπουμε, όμως ξέρουμε πως μας βλέπεις εσύ, μη ρωτήσεις πως, έτσι γίνεται συνήθως όταν δε θέλεις να δεχτείς την πραγματικότητα.
Καλή αντάμωση, γιατί κάθε ημέρα που περνάει μας πάει κοντύτερα σ’ αυτούς που είναι πια στην αλήθεια, και όπως και να το δεις, είναι μία παρηγοριά».