Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Καμία Τούνη: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ζευγάρι με τραγουδίστρια

Newsroom eleftherostypos.gr

Χαλάλι λέει η καρδιά του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, αλλά όχι γι΄αυτήν που γράφουν όλα τα μέσα. Η Ιωάννα Τούνη βγήκε να ξεκαθαρίσει ότι δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, επομένως δεν θα μπορούσε να έχει σχέση μαζί του. Η αλήθεια των λόγων της επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί απ΄όσα είπε η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη, που είναι ΠΑΟΚ και Θεσσαλονικιά, άρα έχει τις άκρες της στην ομάδα, είναι από τις πιο αξιόπιστες στο ποια είναι τελικά η νέα σύντροφός του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, όταν είχε αναφερθεί το δημοσίευμα με την Τούνη στην εκπομπή του Λιάγκα, η Τσολάκη είχε φανεί διστακτική. Στην ουσία το είχε αναιρέσει. Τώρα λοιπόν μας αποκαλύπτει ποια είναι τελικά η γυναίκα που είναι μαζί με τον Πασχαλάκη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε για 10 χρόνια σχέση με μια κοπέλα, με την οποία χώρισαν πριν μερικούς μήνες. Το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, η Τσολάκη ανέφερε ότι η Ειρήνη έχει αυξήσει τις μετακινήσεις της προς τον Βορρά το τελευταίο διάστημα.

Προτεινόμενα για εσάς

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν κρύβουν πλέον τον ερωτά τους [εικόνες]

Μιχάλης Μάρδας

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν κρύβουν πλέον τον ερωτά τους [εικόνες]

admin

Το «καυτό» video clip έλυσε το μυστήριο: Με αυτόν τον ποδοσφαιριστή έχει σχέση η Ειρήνη Παπαδοπούλου [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Στο στόχαστρο Τζένοα και Μπολόνια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημήτρης Κατσάκος