Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Σε ποια ανήκει αυτή η σπιταρόνα που έχει έχει σαλόνι – γήπεδο;

Newsroom eleftherostypos.gr

Από τη μέρα που έγινε «Σταρ Ελλάς» έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή της… Λίγο πριν φύγει μόνιμα για το εξωτερικό, μας ξεναγεί στο σπίτι της στη Γλυφάδα, απαντά για πρώτη και τελευταία φορά στην ερώτηση αν υπάρχει κάτι στη ζωή της πέρα από τη δουλειά, μιλά για τους φόβους που είχε όταν έμεινε για έναν χρόνο στο κρεβάτι εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού, αλλά και για τις προτάσεις που της έγιναν από την τηλεόραση και εκείνη είπε «όχι».

Τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, εκείνη μάλλον είναι στο Ντουμπάι, ως πρόσωπο μεγάλης καμπάνιας, ανάμεσα στις πολλές προτάσεις που της έγιναν. Μας προειδοποιεί πως τα καλύτερα έρχονται, όταν θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής, στην «πόλη των αγγέλων»…

Ήσουν κορίτσι του μπαμπά;

Είμαι της μαμάς, γιατί τον μπαμπά μου δεν τον έβλεπα τόσο. Ήταν πολύ συχνά στο εξωτερικό με τις επιχειρήσεις του, η μαμά τα είχε παρατήσει όλα για να είναι με τα παιδιά της. Είναι μικροβιολόγος, μου έχει δείξει διάφορα πράγματα, αλλά τα έχει μεταφέρει πιο πολύ στον αδερφό μου, γιατί εγώ ασχολούμουν με τον αθλητισμό.

Διαβάστε την συνέχεια στο youweekly.gr