Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Δάκης: Οι γιατροί μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής, συνεχίζω τις θεραπείες

Δάκης: «Οι γιατροί μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής, συνεχίζω τις θεραπείες»

Newsroom eleftherostypos.gr

Πριν από ένα χρόνο περίπου ο Δάκης είχε κάνει γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει. Έναν καρκίνο στο έντερο. Δεν είχε αναφερθεί όμως με λεπτομέρειες για το μέγεθος της κατάστασης. Σίγουρα δεν μιλάμε για μια απλή ασθένεια, αλλά πάντοτε υπάρχουν διαφορές από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και φαίνεται πως αυτές οι διαφορές είναι θετικές για τον τραγουδιστή.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Τεχνόπολης για τη συναυλία του Μιχάλη Ρακιντζή όπου θα τραγουδούσε, ο Δάκης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Εκεί ο Δάκης αποφάσισε να περιγράψει σε όλο του το μέγεθος το πρόβλημα. Από τους έξι μήνες ζωής που του είχαν δώσει οι γιατροί μέχρι την θετική πορεία της υγείας του που ελπίζει να φέρει το τέλος των θεραπειών, άρα και της νόσου, σε λίγες εβδομάδες.

«Όποιος θέλει να μάθει την ηλικία μου, να μπει στη Wikipedia, που τα γράφει όλα καλά. Ο φόβος μου είναι να μην μείνω στο κρεβάτι. Αν μεγαλώσει πάρα πολύ ένας άνθρωπος και γεράσει και είναι ανήμπορος, αυτός είναι ο φόβος όλων των ανθρώπων. Να κοιμηθούμε και να μην ξυπνήσουμε, τι ωραίο. Έτσι σκέφτομαι το τέλος μου… Θα ήθελα να πεθάνω πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδάω. Όταν περνάς τη δύσκολη περιπέτεια, δεν ξέρω, κάτι γίνεται. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά φεύγει, θα φύγει… Αυτό λένε οι γιατροί, ότι φεύγει. Στην αρχή μου έκρυψαν ότι είχα τεράστιο πρόβλημα, μου το είπαν μετά από έξι μήνες. Μου είχαν πει πως έχω έξι μήνες ζωής. Ήταν ένας καρκίνος στο παχύ έντερο. Δεν σκέφτομαι τις μεταστάσεις… Συνεχίζω και τις θεραπείες. Τον Νοέμβριο τελειώνουν οι θεραπείες. Ελπίζω…»

Προτεινόμενα για εσάς

Απίστευτο: 2χρονο κοριτσάκι πάσχει από σπάνια ασθένεια που την γερνάει πρόωρα

Δημήτρης Κατσάκος

Στους 37 οι θάνατοι στις ΗΠΑ από τη μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια – Πάνω από 1.800 κρούσματα

Δημήτρης Κατσάκος

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Σπύρος Σπυράκος

Στέργιος Πουλερές