Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Η Lindsay Lohan και έβρισε και ζήτησε οι Έλληνες να προσέχουν περισσότερο τους πρόσφυγες [βίντεο]

Η εκκεντρική Αμερικανίδα ηθοποιός Lindsay Lohan, επέλεξε να ανοίξει το νέο της κλαμπ, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό. Το «Lohan Nightclub» όπως είναι το όνομα του νέου μαγαζιού, εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Η Lohan έδωσε το παρών φορώντας ένα σαμπανιζέ κοκτέιλ φόρεμα και ασημένια πέδιλα, χαρίζοντας στον φακό πολλά χαμόγελα. Μπαίνοντας όμως στο κλαμπ, φαίνεται ότι ότι άλλαξε η διάθεση της.

Βίντεο δείχνει την Αμερικανίδα ηθοποιό να παίρνει το μικρόφωνο και να ζητά από τους θαμώνες του κλαμπ να «σκάσουν» και να κλείσουν το «γ#&& στόμα» τους, όπως ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει.

«Είναι πολύ σημαντικό. Βγάλ΄τε τον σκασμό όλοι! Παρακαλώ. Σοβαρά τώρα! Σκάστε για ένα λεπτό! Σσσσσσσ», λέει η Lohan που απαιτούσε να επικρατήσει ησυχία μέσα στο κατάμεστο κλαμπ. «Παιδιά! Σκάστε!», επέμεινε να λέει.

Δείτε το βίντεο του «YouWeekly»

Και οι προκλήσεις δεν σταμάτησαν εδώ… Η εκκεντρική Αμερικανίδα ηθοποιός, σε δηλώσεις της, συμβούλεψε τους Έλληνες να ενδιαφέρονται περισσότερο για τους πρόσφυγες.

«Τι θα συμβούλευε τους Έλληνες να αλλάξουν για να γίνουν καλύτεροι;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. «Θα τους συμβούλευα να δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον στους πρόσφυγες», απάντησε η ηθοποιός στα εγκαίνια του νέου της κλαμπ, το βράδυ του Σαββάτου.

Θα μπορούσε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα; «Δεν μπορώ να μείνω στο ίδιο μέρος. Αν θέλω να κάνω την διαφορά, πρέπει να μετακινούμαι!», απάντησε.

Τι έχει δοκιμάσει από την ελληνική κουζίνα; «Δεν μπορώ να φάω άλλη χωριάτικη σαλάτα», είπε η Lindsay Lohan.