Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Αποχαιρέτησε το κοινό η Φαίη Σκορδά – Συγκινήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Αποχαιρέτησε το κοινό η Φαίη Σκορδά - Συγκινήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Newsroom eleftherostypos.gr

Συγκινητική ήταν η σημερινή μέρα σε τηλεοπτικό επίπεδο και πιο συγκεκριμένα στις ψυχαγωγικές εκπομπές, αφού όλες τους ολοκλήρωσαν τη φετινή τους πορεία. Η Φαίη Σκορδά και το Πρωινό βρίσκονταν για 6η συνεχόμενη χρονιά στις επάλξεις μιας πρωινής καθημερινής εκπομπής. Για άλλη μια χρονιά αποχαιρέτησαν και ανανέωσαν το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η φετινή σεζόν είχε την ιδιαιτερότητα της, γιατί για πρώτη φορά η Φαίη Σκορδά είχε να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό στα ίδια νούμερα τηλεθέασης. Τα προηγούμενα χρόνια δεν άφηνε κανέναν να της πάρει την πρωτιά και την κατακτούσε με μεγάλη διαφορά έχοντας μέσο όρο 25% και βάλε.

Φέτος ήταν αρκετές οι φορές που ήρθε δεύτερη ή και τρίτη στο γενικό σύνολο. Τόσο οι Αταίριαστοι όσο και η Τατιάνα με την Κουτσελίνη της έβαλαν δύσκολα. Αντεπεξήλθε όμως και το έκανε χωρίς εκπτώσεις στο περιεχόμενο της.

Η Φαίη Σκορδά είχε ετοιμάσει μια εκπομπή αφιερωμένη στο φινάλε και στους ανθρώπους της εκπομπής. Γι΄αυτό μετά την πρώτη ώρα όλα κινήθηκαν γύρω από τους συνεργάτες της. Φρόντισε να αναφέρει όσους περισσότερους γινόταν, αλλά στάθηκε περισσότερο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο λόγος είναι ότι ο Δημήτρης παρά την απώλεια του πατέρα του κάπου τον Μάρτιο, δεν τα παράτησε και επανήλθε μετά από μια βδομάδα.

«Η σημερινή μέρα είναι συναισθηματικά φορτισμένη για όλους μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Όλοι οι συντελεστές έδωσαν ένα κομμάτι της ψυχής τους για να βγει η εκπομπή. Δεν είναι μια διεκπεραιωτική δουλειά. Ο κοινός στόχος είναι να σας κρατάμε καλή παρέα.

Στον Δημήτρη, επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, θέλω να πω ένα ευχαριστώ γιατί θα μπορούσε πραγματικά λόγω κάποιων προσωπικών γεγονότων να ήταν αλλού. Και θα ήταν πολύ ανθρώπινο και φυσιολογικό και αναμενόμενο. Σ’ αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ, πέραν των άλλων, σε ανθρώπινο επίπεδο. Όταν στη ζωή έρχονται καταστάσεις που δεν είναι αναμενόμενες και δεν μπορείς να τις ελέγξεις, σε ευχαριστώ γι’ αυτό το λόγο παραπάνω και πάντα θα είμαι δίπλα σου».

https://www.youtube.com/watch?v=rhcL4Tvt26Y

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ακούγοντας τα λόγια της συγκινήθηκε και της ανταπέδωσε.

«Αυτό που θέλω να πω γι’ αυτό που έζησα φέτος, ευχαριστώ όλους σας και τη Φαίη που ένιωσα ότι ανήκω κάπου, ενώ το αμφισβητούσα από την αρχή ότι θα γίνει έτσι και πώς είναι να κάνεις τηλεόραση γι’ αυτούς που μας βλέπουν. Για να μπούμε στα σπίτια τους και γι’ αυτούς που μας κάνουν την τιμή να μας παρακολουθούν.

Νομίζω χανόμαστε λίγο. Κάνουμε τηλεόραση για εμάς, ακόμη και για το κανάλι. Πρέπει να κάνουμε για τους ανθρώπους που μας βλέπουν. Θα ήθελα ειδικά να πω στη Φαίη ευχαριστώ για εκείνο το τηλεφώνημα που μου είπε “αγόρι μου, θα επιστρέψεις όποτε θέλει”. Γι’ αυτόν και μόνο το λόγο εγώ θα είμαι εδώ».

https://www.youtube.com/watch?v=Bt2iFBOKh5Y

Προτεινόμενα για εσάς

H Φαίη Σκορδά «σφάζει» το «Bachelor» – Άφωνη με τα όσα είδε

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Τα πάνω-κάτω στην πρωινή τηλεθέαση: Η άφιξη της Δανάης Μπάρκα, οι νικητές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Πρωινή ζώνη… γένους θηλυκού: Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Φαίη Σκορδά: Απαντά πρώτη φορά εάν δέχτηκε πρόταση γάμου

Tinad

Πρωινή ζώνη: Η επιστροφή της Καινούργιου και ο θρόνος των «Αταίριαστων»

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Τα μικρά μυστικά της Φαίης Σκορδά: Με αυτά τα 4 πιάτα «έσπασε» την πείνα της!

Tinad

Κακά τα μαντάτα για τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες – Τι συνέβη

Tinad

Τηλεθέαση: «Αταίριαστοι» και «Κου Κου» κερδίζουν – 10% για πολλές εκπομπές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Ανατροπή στην πρωινή τηλεθέαση – Η Μελέτη έχασε την πρώτη θέση

Κατερίνα Θεοδωροπούλου