Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει ότι έχει κάνει σεξ σε πλοίο κι έξω από νεκροταφείο [βίντεο]

Η Μαρία Κωνσταντάκη έχει κάνει σεξ σε πλοίο κι έξω από νεκροταφείο [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Το After Dark έχει καταφέρει να γίνει πολύ γρήγορα από τις πιο ενδιαφέρουσες, μα και ωραίες εκπομπές της τηλεόρασης. Δεν είναι μόνο το κομμάτι της εξομολόγησης, αλλά και ό,τι προηγείται. Στην περίπτωση της Μαρίας Κωνσταντάκη αυτό που προηγήθηκε βοήθησε ώστε να ακουστούν πολλά ενδιαφέροντα στην εξομολόγηση.

Το φαγητό και το κρασί που προσφέρει στους καλεσμένους του ο Θέμης Γεωργαντάς επενέργησαν λίγο παραπάνω στην χαλαρότητα της Μαρίας Κωνσταντάκη. Χαλαρότητα όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική. Από ένα σημείο κι έπειτα ήταν εμφανές πως το κρασί την είχε χτυπήσει και ήταν αρκετά πιο ευδιάθετη. Γι΄αυτό και οι περισσότερες απαντήσεις της έχουν ενδιαφέρον και φυσικά γι΄αυτό αναδείχτηκε Saint σε όλες.

Από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία ήταν αυτό στο τέλος της εξομολόγησης. Ενθυμούμενος αυτό που είχαν κάνει στην εκπομπή του στο Mad, ο Θέμης Γεωργαντάς ζήτησε από τη Μαρία Κωνσταντάκη να του πει το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, εκτός από το νοσοκομείο που είχε απαντήσει παλιότερα.

Η Μαρία Κωνσταντάκη δεν χρειάστηκε πολύ για να ανοίξει το κουτάκι με τις αποκαλύψεις. «Είναι περίεργο το νοσοκομείο, γιατί ήταν ένας παππούς στο διπλανό κρεβάτι και δεν είχαμε λεφτά για μονόκλινο. Άκουσε να δεις. Αυτά τα άσχημα έρχονται με τα γηρατειά. Η παραλία, το πλοίο δεν είναι περίεργα μέρη για σεξ. Αυτά ήταν παλιά. Τώρα έχουν παίξει πλοία, εκκλησίες και νεκροταφεία. Έχω κάνει έξω από νεκροταφείο. Τα νεκροταφεία είναι απόμερα και δεν υπήρχε κανείς. Δεν ήμασταν μέσα. Πιο έξω. Οι δημόσιοι χώροι δεν είναι περίεργα μέρη. Τότε ήμασταν μικροί και δεν είχαμε σπίτια. Μετά τα μυοσκελετικά και τα σπίτια σε ωθούν σε πιο συντηρητικούς τρόπος έκφρασης».

Προτεινόμενα για εσάς

Θέμης Γεωργαντάς στο TV ΚΟΥS KOUS: Φέτος ξεχωρίζω στην TV τις «8 Λέξεις»

Μιχάλης Μάρδας

Εβελίνα Παπούλια και Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτονται στο «TV KOYS KOYS»

Μιχάλης Μάρδας

Χαμός με τις ατάκες της Μαρίας Κωνσταντάκη περί… μήκους και πάχους [βίντεο]

Δημήτρης Κατσάκος

Εξελίξεις με την εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ – Τι συνέβη;

Ανδρέας Ντίνης

Ο Θέμης Γεωργαντάς, η νέα εκπομπή και τα προβλήματα

Μιχάλης Μάρδας

Αποκάλυψη Γεωργαντά για τον «τσαμπουκά» on camera της Φαίης Σκορδά

Μιχάλης Μάρδας

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη στη νέα εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά [βίντεο]