Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Μάκης Παπαδημητρίου: Ο καθένας έχει δικαίωμα στην αποτυχία [βίντεο]

Μάκης Παπαδημητρίου: Ο καθένας έχει δικαίωμα στην αποτυχία [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται θεατρικά στην παράσταση Πέτρες στις Τσέπες Του κατά βάση. Μια μεγάλη εμπορική μα και ποιοτική επιτυχία. Παράλληλα με αυτήν, συμμετέχει και στα διάφορα άλλα πρότζεκτ που μπορούν να προκύψουν και να του προκαλέσουν το ενδιαφέρον. Αυτό όμως δε σημαίνει πως ο Μάκης Παπαδημητρίου θα βρίσκει συνεχώς την επιτυχία.

Κανείς δεν έχει κάποιο τρόπο να επιτυγχάνει πάντα στις επαγγελματικές και προσωπικές του επιλογές. Ούτε υπάρχει κάποια νόρμα που να απαγορεύει την αποτυχία επειδή έκανες στο παρελθόν κάτι επιτυχημένο.

Αυτή είναι κι η απάντηση που δίνει ο Μάκης Παπαδημητρίου σε συνέντευξη του στο Happy Day. Τη φετινή θεατρική σεζόν η παράσταση που σκηνοθετούσε στο Βρετάνια δεν μακροημέρευσε και ερωτώμενος επ΄αυτού, αναφέρθηκε στο δίπολο επιτυχία-αποτυχία.

«Οι γονείς μου δεν πήγαιναν στο θέατρο. Η διαδικασία για να γίνει κάποιος ηθοποιός, τους ήταν ξένη! Όταν είπα στους γονείς μου ότι πέρασα στο Εθνικό νόμιζαν ότι είναι χόμπι και θα πήγαινα παράλληλα με το Φυσικό. Σιγά σιγά, όταν αυτό έγινε η βασική μου ενασχόληση, κατάλαβαν ότι αυτό θα είναι η ζωή μου. Ο γιος μου είναι 10 χρόνων, τελειώνει την τετάρτη δημοτικού. Δεν μου λείπει η τηλεόραση! Όταν γίνονται αξιόλογες δουλειές και υπάρχουν κατάλληλες προϋποθέσεις και μπορείς να βγάλεις και χρήματα, τότε κάνεις τηλεόραση. Αλλιώα δεν έχει νόημα. Κατ΄αρχάς δεν είναι επιθυμία του καθενός αν θα κάνει τηλεόραση. Δεν λες “γεια σας ήρθα να κάνω τηλεόραση”. Έχω κάνει δουλειά σκεπτόμενος μόνο το οικονομικό, αλλά ήξερα που πήγαινα. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην αποτυχία! Γιατί όχι κι εγώ; Δεν είπε κανείς ότι επειδή έκανες μια καλή παράσταση, αυτή θα είναι κι επιτυχία. Συμβαίνει. Προχωράμε».

https://www.youtube.com/watch?v=ZAj2pxNk_9k

Προτεινόμενα για εσάς

Μάκης Παπαδημητρίου στον Ε.Τ.: Αρνούμαι να μεγαλώσω