Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απαντά στο σχόλιο του Πολυχρονίου για την ηλικία της [βίντεο]

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απαντά στο σχόλιο του Πολυχρονίου για την ηλικία της [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε όλες τις συνεντεύξεις που έχουν δώσει και οι δύο κατά το παρελθόν, δεν σταματούν να αλληλοεκθειάζονται. Πολύ λογικά, ακούστηκαν παράδοξα όσα είπε ο Γιώργος Πολυχρονίου σε συνέντευξη του στο Πρωινό. Εκεί ο ραδιοφωνικός παραγωγός ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και έκανε ένα άκομψο σχόλιο για την ηλικία της.

«Με τη Μάγκυ έχουμε καταπληκτική σχέση. Τι να την κάνω όμως; Μεγάλωσε εκνευριστικά. Είναι πια 50 ετών» ανέφερε ο Γιώργος Πολυχρονίου. Σίγουρα αυτό δεν είναι ωραίο σχόλιο για να λέγεται δημόσια, ούτε για πλάκα που φαίνεται πως το είπε ο ίδιος.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου βρέθηκε σε εκδήλωση και ρωτήθηκε για τη δήλωση του πρώην άντρα της. Επειδή δεν πρόκειται για μια τυχαία 50άρα, αλλά για μια γυναίκα που ακόμα και τώρα πολλοί θα την ήθελαν, η απάντηση της έχει αξία.

«Μα είναι δυνατόν εσύ να τον εκθειάζεις και να λέει τέτοιες βλακείες; Μέσα μου είπα ότι κάποιο λόγο θα είχε. Προσπαθώ πάντα να βρω έναν λόγο, γιατί ο Γιώργος είναι μικρό παιδί και για όλα υπάρχει ένας λόγος που τα κάνει. όταν είδα ότι το θέμα έχει παίξει παντού, σκέφτηκα ότι απλά ήθελε να παίξουμε παντού. Οπότε λέει τι να πω, θα πω αυτό. Τον είχα πάρει στη γιορτή του και μου έλεγε πόσο θεά είμαι και πόσο δεν γερνάω, τι κάνω, ότι είμαι τεκνό και αιώνια έφηβη. Επειδή δεν συνηθίζει να λέει άλλα μπροστά και άλλα πίσω, θεωρώ ότι απλά το έκανε για πλάκα».

https://www.youtube.com/watch?v=bh86vkT2hSs