Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ανεξήγητη η συμπεριφορά της Μάρθας, τη φιλοξενούσαμε στο Πόρτο Ράφτη [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε δύο συνεντεύξεις της η Ζένια Μπονάτσου τον έχει κατηγορήσει για το πως λειτούργησε μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Η πλευρά της Μάρθας Κουτουμάνου ρίχνει το μπαλάκι των ευθυνών σε εκείνον. Την ίδια στιγμή η κόρη του Μαρία-Ελένη μάχεται με νομικά μέσα για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποφάσισε να μιλήσει για όλα.

Μετά τα δημοσιεύματα και το ρεπορτάζ της Τατιάνας Στεφανίδου για την δικαστική κόντρα της Μαρίας και της Μάρθας, σήμερα ο γνωστός δικηγόρος βγήκε στην εκπομπή Μαζί Σου και ήταν πραγματικός χείμαρρος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πέρασε στην ουσία στην αντεπίθεση με τα λεγόμενα του. Έκανε λόγο για φιλοξενία της Ζένιας και της Μάρθας στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, χαρακτήρισε ανεξήγητη τη στάση της δεύτερης, ενώ ανέφερε κι ότι προέβη σε προσωπικά έξοδα για να μένει η Ζένια στο σπίτι στο Κολωνάκι.

Σίγουρα, η κατάσταση αντί να ηρεμεί επιδεινώνεται διαρκώς. Και μετά απ΄αυτές τις τοποθετήσεις, τα πράγματα θα πάρουν ακόμα μεγαλύτερη έκταση.

«Ελέχθη ότι μετά το θάνατο της Ζωής άλλαξε η συμπεριφορά μας απέναντι στη Μάρθα. Ουδέν ψευδέστερον. Μετά τον θάνατο, τον Αύγουστο του 2018, έγινε η διανομή -με τη δική μου παρουσία- όλων των πραγμάτων μεταξύ των παιδιών Μαρίας-Ελένης και Μάρθας, ηρεμότατα και ωραιότατα. Η κάθε μία επέλεγε τι θέλει να πάρει από τα αντικείμενα, τα ρούχα και με απόλυτη συμφωνία προχώρησε αυτή η διανομή. Όλα αυτά που λέγονται ότι άλλαξε η συμπεριφορά απέναντί της είναι ένα χονδροειδέστατο ψεύδος!

Την Μάρθα Κουτουμάνου και την κόρη της τη Ζένια Μπονάτσου τις μεγάλωσα σαν κόρη μου και εγγονή μου γιατί τις αγαπούσα και τις αγαπώ. Μετά τον θάνατο της Ζωής όλα έγιναν με απόλυτη τάξη. Η συμφωνία ήταν το ταχύτερο να αδειάσει το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να μπορέσει ή να πωληθεί ή να μισθωθεί. Το σπίτι ανήκει εξίσου και στις δύο, εγώ αποποιήθηκα.

Δυστυχώς, η Μάρθα αποφάσισε τελικά να μείνει στο σπίτι. Και όχι μόνο αυτό, επί 2 ολόκληρα χρόνια αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην άλλη ιδιοκτήτρια που είναι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Γι’ αυτό και αναγκάστηκε η Μαρία Ελένη να καταφύγει στο δικαστήριο. Γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει οξύτητα πηγαίνοντας στο σπίτι που είχε κάθε δικαίωμα να πάει.

Το δικαστήριο προ ημερών την διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια. Υποχρέωσε επίσης την πλευρά της Μάρθας να παραδώσει τα κλειδιά, το οποίο υποτίθεται ότι θα γίνει αύριο, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια! Η συμπεριφορά της Μάρθας τα δύο τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον ανεξήγητη! Ακόμα και τους πίνακες τούς χαρίσαμε στη Μάρθα. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές, οι οποίες θα επιλυθούν με την πώληση του ακινήτου.

Η Ζωή Λάσκαρη είχε επιλέξει τη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου να είναι στο θέατρο, μαζί είχαν παίξει το πρώτο έργο. Η Μάρθα Κουτουμάνου ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για το θέατρο. Από μικρή η Μαρία-Ελένη το παρακολουθούσε. Η Ζωή μαζί με τη Μαρία-Ελένη πήγαινε στο θέατρο. Η Μάρθα με τη Ζένια Μπονάτσου, την αγαπημένη της κόρη που με αποκαλούσε πάντοτε παππού, μεγάλωσαν όλα αυτά τα χρόνια στο Πόρτο Ράφτη.

Τη φιλοξενούσαμε. Εκεί έμενε, εκεί κοιμόταν, εκεί έτρωγε, δεν προσέφερε τίποτε απολύτως οικονομικά, δεν εργαζόταν, δεν μπορούσε. Συνεπώς, με αγάπη τη μεγάλωσα σαν τέταρτο παιδί μου, όπως και τη Ζένια σαν εγγονή μου. Μάλιστα, η Ζωή είχε και ένα διαμέρισμα στην οδό Ομήρου που ανήκει και στα δύο κορίτσια. Η Μαρία-Ελένη πρότεινε να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια για να είναι στο κέντρο της Αθήνας κι εγώ δαπάνησα ένα πολύ σημαντικό ποσό για να επισκευαστεί το σπίτι, το οποίο είχε πολλά προβλήματα.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έμενε σε άλλα σπίτια που νοίκιαζε κατά καιρούς. Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη μέναμε η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Κουτουμάνου, η Ζένια Μπονάτσου κι εγώ. Η διανομή έγινε με απόλυτη τάξη και ησυχία και πολλές μέρες ήταν παρών ο κοινός φίλος των κοριτσιών, Μάκης Σούλης. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν η Μάρθα αποφάσισε να μείνει στο σπίτι και αρνούνταν για δύο ολόκληρα χρόνια να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στη συνιδιοκτήτρια αδελφή της».

https://www.youtube.com/watch?v=hjAcubJ2jS0

Προτεινόμενα για εσάς

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Περιπέτεια με την υγεία του ανήμερα του Πάσχα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Σοκάρει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Δεν μπορούσα να βγω χωρίς να έχω πάρει κόκα

Δημήτρης Κατσάκος

Εξομολόγηση καρδιάς από τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Δεν μπορούσα να βγω έξω αν δεν έκανα κοκαΐνη, φέτος κλείνω 17 χρόνια «καθαρή»

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου μετά το δικαστήριο

Δημήτρης Κατσάκος

Χώρισαν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη

Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Μάρθα Κουτουμάνου: Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στην οικογένεια!

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση η κόρη της Ζωής Λάσκαρη – Τι συνέβη;

Evanthia Karra

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και την ενδοοικογενειακή κόντρα που ξέσπασε [βίντεο]

Σκληρή επίθεση από τη Ζένια Μπονάτσου στη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Είναι μια ψωνάρα [βίντεο]