Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Η Βάσω Λασκαράκη για τη συγκατοίκηση και το μονόπετρο του Σουλτάτου

Ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη: Τι συνέβη στον Alpha

Newsroom eleftherostypos.gr

Στην τελευταία τηλεοπτική της παρουσία στην εκπομπή της Μελέτη ήταν λαλίστατη για την προσωπική της ζωή. Τώρα, στη συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό People αυτής της Κυριακής, η Βάσω Λασκαράκη ακολουθεί την ίδια τακτική. Απαντά σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για το στάδιο της σχέσης της με τον Σουλτάτο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο του περιοδικού Πένυ Θωμοπούλου, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο μονόπετρο δαχτυλίδι που κοσμεί το χέρι της, αλλά και στην συγκατοίκηση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Αν και για πολλούς το δαχτυλίδι σημαίνει αρραβώνας, στο δικό της μυαλό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η Βάσω Λασκαράκη εξηγεί ότι δεν χρειάζεται κάποια δέσμευση για να θέλει να είναι με τον Σουλτάτο και ο συμβολισμός του δαχτυλιδιού είναι ξεχωριστός για τον καθένα.

«Τι θα μπορούσε να σημαίνει ένα μονόπετρο; Αν η απορία σου είναι αν έχουμε αρραβωνιαστεί, θα σου πω ότι, με την παραδοσιακή έννοια, αρραβώνας δεν υπάρχει. Το μονόπετρο είναι ένα δαχτυλίδι και ο συμβολισμός του είναι ξεχωριστός για τον καθένα. Το πώς το βλέπει ο Λευτέρης μπορεί να σου το απαντήσει ο ίδιος.

Το πώς το βλέπω εγώ αφορά στο συναίσθημά μου, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Πάντως, με μονόπετρο ή χωρίς, με γάμο ή χωρίς, εγώ νιώθω τη ζωή μου δεμένη με αυτόν τον άνθρωπο για το τώρα και επιθυμώ και για το αύριο, και όπου μας βγάλει. Μένω με τον Λευτέρη εδώ και λίγους μήνες. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα με την ομορφιά ενός νέου έρωτα και την αγωνία όλων όσων μας ακολουθούν».

Προτεινόμενα για εσάς

Το «Έρωτας Μετά» φεύγει από τον Alpha αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει

Οικονομάκου και Λασκαράκη βρέθηκαν μαζί για… «επικίνδυνα» σπορ

Δημήτρης Κατσάκος

Ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη: Τι συνέβη στον Alpha

Δημήτρης Κατσάκος

Η Βάσω Λασκαράκη ξετρέλανε τον Λευτέρη Σουλτάτο με την μαγειρική της

Δημήτρης Κατσάκος

«Φουλ» ερωτευμένη η Λασκαράκη: Είχε αγκαλιά τον σύντροφό της και του τραγουδούσε

Evanthia Karra

Η βεράντα του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο είναι τεράστια

Δημήτρης Κατσάκος

«Βροχή» έπεφταν τα φιλιά για Λασκαράκη και Σουλτάτο

Δημήτρης Κατσάκος

Τα «έσπασε» στον Χρήστο Μάστορα η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Δημήτρης Κατσάκος

Με αίματα στα χέρια της η Βάσω Λασκαράκη σε φωτογραφία

Δημήτρης Κατσάκος