Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Σκορδά: Μας σνομπάρουν τραγουδιστές και πάνε μόνο στον Παπαδόπουλο [βίντεο]

Σκορδά: Μας σνομπάρουν τραγουδιστές και πάνε μόνο στον Παπαδόπουλο [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Μια συνέντευξη της Πέννυς Μπαλτατζή ξεσήκωσε μια συζήτηση στο Πρωινό για τραγουδιστές που σνομπάρουν συγκεκριμένο είδος εκπομπών όπως τα πρωινά ψυχαγωγικά. Ανάμεσα τους και το Πρωινό. Τότε η Φαίη Σκορδά έκανε λόγο για τραγουδιστές που κάποτε έρχονταν συχνά και τώρα την απορρίπτουν.

Ο Άρης Καβατζίκης ήταν ο πρώτος που έριξε τον «λίθο» και αναφέρθηκε εκνευρισμένος σε καλλιτέχνες που υποτιμούν τις πρωινές εκπομπές και δεν τις καταδέχονται.

Αυτό έδωσε το έναυσμα στη Φαίη Σκορδά να υπερασπιστεί το ποιόν της εκπομπής και τους καλεσμένους που έχει κατά καιρούς. Αποκάλυψε κιόλας ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που πλέον δεν πάνε στο Πρωινό, ενώ παλιότερα πετούσαν τη σκούφια τους. Τώρα πάνε μόνο στο Στην Υγειά Μας.

«Το θεωρώ πολύ πεζό και λίγο να κάτσω να υπερασπιστώ μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ποιους καλεσμένους είχε και δεν κάνω πλάκα σε αυτό. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θα κάτσω να δικαιολογηθώ, δεν το κάνω ποτέ μου. Γενικά όμως, υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι υπηρετούν ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι τραγουδιών και λένε ¨Εγώ δεν θα πάω σε οποιαδήποτε εκπομπή.

Τώρα θες να το αναλύσουμε αυτό; Θες να σου πω ονόματα που ερχόντουσαν κάθε μέρα και μετά από 2 χρόνια λένε «πάω μόνο στον Σπύρο Παπαδόπουλο»; Εντάξει…Μη θυμηθώ για μια μεγάλη τραγουδίστρια. Δέκα μέρες μας είχε… Δηλαδή καλύτερα ποτέ! Πάλι καλά που δεν μας είχε γράψει να λέμε «εισπνοή – εκπνοή»! Πολύ καλή η συνέντευξη αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι και να ελέγχεις και με τι απορρυπαντικό καθαρίζουμε το πάτωμα! Έχει τύχει και το θεϊκό, λόγω κάποιων συνθηκών δεν μπορούσαμε να βγάλουμε συνέντευξη. Κάποιος ήταν λίγο…»

https://www.youtube.com/watch?v=O6z-n8dkEk4

Προτεινόμενα για εσάς

H Φαίη Σκορδά «σφάζει» το «Bachelor» – Άφωνη με τα όσα είδε

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Τα πάνω-κάτω στην πρωινή τηλεθέαση: Η άφιξη της Δανάης Μπάρκα, οι νικητές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Πρωινή ζώνη… γένους θηλυκού: Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Φαίη Σκορδά: Απαντά πρώτη φορά εάν δέχτηκε πρόταση γάμου

Tinad

Πρωινή ζώνη: Η επιστροφή της Καινούργιου και ο θρόνος των «Αταίριαστων»

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Τα μικρά μυστικά της Φαίης Σκορδά: Με αυτά τα 4 πιάτα «έσπασε» την πείνα της!

Tinad

Κακά τα μαντάτα για τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες – Τι συνέβη

Tinad

Τηλεθέαση: «Αταίριαστοι» και «Κου Κου» κερδίζουν – 10% για πολλές εκπομπές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Ανατροπή στην πρωινή τηλεθέαση – Η Μελέτη έχασε την πρώτη θέση

Κατερίνα Θεοδωροπούλου