Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Δριμύ κατηγορώ στο Πρωινό για όσα είπε ο Ψινάκης [βίντεο]

Δριμύ κατηγορώ στο Πρωινό για όσα είπε ο Ψινάκης [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Το καλοκαίρι του 2018 θα είναι για πάντα ένα καλοκαίρι καταστροφής, ένα καλοκαίρι που τόσοι άνθρωποι πέθαναν από τις πυρκαγιές στο Μάτι. Κι ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί το γιατί πήγαν όλα τόσο στραβά στην προσπάθεια σωτηρίας, ο Ηλίας Ψινάκης κάνει μια ασχολίαστη δήλωση. Μέχρι και στο Πρωινό βγήκαν από τα ρούχα τους.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα έδωσε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ για την εκπομπή Αυτοψία και ρωτήθηκε για όλα όσα συνέβησαν τον περασμένο Ιούλιο. Για το σπίτι του που δήλωσε ότι κάηκε, αλλά τελικά δεν είχε καεί, για το τι έκανε ως δήμαρχος, πού βρισκόταν και κυρίως για το αν ο δήμος έκανε όσα μπορούσε για να σώσει τους ανθρώπους.

Ο Ηλίας Ψινάκης φάνηκε αμετανόητος ως προς την μη ευθύνη του δικού του θεσμικού ρόλου. «Εγώ έχω τη συνείδηση μου ήσυχη προσωπικά. Κοιμάμαι κανονικότατα τα βράδια. Αυτό που μπορούσαμε να έχουμε κάνει, το κάναμε».

Αυτή του η δήλωση έβγαλε εκτός εαυτού τη Φαίη Σκορδά, αλλά κυρίως τον Άρη Καβατζίκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Ιδίως ο πρώτος άσκησε δριμύ κατηγορώ.

«Υπάρχει κάτι που λέγεται ευθιξία καταρχήν. Ο κος Ψινάκης δεν άκουσε ποτέ τι σημαίνει ευθιξία; Πώς μπορεί να βγαίνει σε μια συνέντευξη μετά από όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι και να λέει «κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»; Αν ο ίδιος δεν φταίει σε τίποτα, μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια με 100 ψυχές που φύγανε από τον δήμο του;

Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Επειδή μας ακούν πολλοί άνθρωποι, δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας με αυτές τις αηδίες που ακούμε κάθε μέρα! Ντρέπομαι γι’ αυτό το απόσπασμα! Κοιμάται ήσυχος τα βράδια; Σοβαρά; Μπράβο του! Κύριε Ψινάκη καταλαβαίνουμε το πρόβλημά σας με την όρασή σας. Κοιτάξτε λίγο τον κόσμο στα μάτια, βγάλτε λίγο αυτά τα γυαλιά επιτέλους!

Αρκετά πια με τα μαλλιά και τα γυαλιά και τα φουσκωτά και τα πάρτι! Ζούμε σε άλλες εποχές, χάθηκαν 100 άνθρωποι, μου έρχεται να μπήξω τα κλάματα! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που εκλέγουμε στην Ελλάδα; Κάθε μέρα καταπίνουμε μπόλικο σανό!».

https://www.youtube.com/watch?v=mKRUpVLAVwc

Προτεινόμενα για εσάς

H Φαίη Σκορδά «σφάζει» το «Bachelor» – Άφωνη με τα όσα είδε

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Τα πάνω-κάτω στην πρωινή τηλεθέαση: Η άφιξη της Δανάης Μπάρκα, οι νικητές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Πρωινή ζώνη… γένους θηλυκού: Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Φαίη Σκορδά: Απαντά πρώτη φορά εάν δέχτηκε πρόταση γάμου

Tinad

Πρωινή ζώνη: Η επιστροφή της Καινούργιου και ο θρόνος των «Αταίριαστων»

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Τα μικρά μυστικά της Φαίης Σκορδά: Με αυτά τα 4 πιάτα «έσπασε» την πείνα της!

Tinad

Κακά τα μαντάτα για τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες – Τι συνέβη

Tinad

Τηλεθέαση: «Αταίριαστοι» και «Κου Κου» κερδίζουν – 10% για πολλές εκπομπές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Ανατροπή στην πρωινή τηλεθέαση – Η Μελέτη έχασε την πρώτη θέση

Κατερίνα Θεοδωροπούλου