Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Μπηχτή από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο [βίντεο]

Μπηχτή από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο [βίντεο]

Newsroom eleftherostypos.gr

Η έλευση του Survivor έστειλε σε άλλη μέρα το Στην Υγειά Μας κι αυτό δεν είχε θετικό αντίκτυπο στα νούμερα. Για μια τέτοια εκπομπή η prime time της Παρασκευής δεν είναι αρμόζουσα ζώνη και φάνηκε. Αντιθέτως, το Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου απέδειξε ότι είναι μια εκπομπή που μπορεί να αποδώσει κάθε μέρα.

Μέχρι να εμφανιστεί το Survivor, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν τηλεοπτικοί αντίπαλοι. Τις περισσότερες φορές το Πάμε Πακέτο έπαιρνε την πρωτιά ή ερχόταν δεύτερο με πολύ μικρή διαφορά. Όλα αυτά που έχουν ακουστεί για τη στάση του Σπύρου Παπαδόπουλου προς τον ΣΚΑΪ ελέω της αλλαγής, δεν πέρασαν αδιάφορα από την παρουσιάστρια.

Μιλώντας στην κάμερα του Ευτυχείτε, η Βίκυ Χατζηβασιλείου άφησε αιχμές για τον ανταγωνισμό και σχολίασε με αρκετή…υπεροψία την απόδοση μιας αντίπαλης εκπομπής. Η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο έκανε λόγο για μανούρες από τον Παπαδόπουλο και υπερηφανεύτηκε ακόμα μια φορά για την πορεία της δικής της εκπομπής που έχει αντέξει σε κάθε μετακίνηση.

«Εγώ νιώθω πάρα πολύ χαρά γιατί επιβιώνουμε παντού όπως βλέπετε. Κάποιες άλλες εκπομπές όταν τις μετακινούν έχουν κλυδωνισμούς. Εμείς είδατε ότι παρότι είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο 4 μετακινήσεις, αντέχουμε. Και είμαστε όχι απλά ανθεκτικοί, είμαστε στην πρωτιά. Υπάρχουν επιλογές ουσίας στο κοινό και αυτό είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και θετικό σαν συμπέρασμα.

Εμένα όπου με έβαλαν έμεινα. Κάποιοι άλλοι έκαναν μανούρες και αλλάζουν ξανά. Τα κανάλια προσπαθούν να επιβιώσουν. Είναι εταιρείες. Δε γίνεται ένα κανάλι να μη βλέπει τι το συμφέρει οικονομικά. Νομίζω ότι σε αυτή τη λογική γίνονται διάφορες αλλαγές κατά καιρούς. Πολύ κρίμα για τους παρουσιαστές».

https://www.youtube.com/watch?v=fac_8zk5xvQ

Προτεινόμενα για εσάς

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκλειστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό από παραλία της Χαλκιδικής

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

OPEN: Επίλογος στο «Γράμμα για σένα» που… νόσησε βαριά από τον Covid

Δημήτρης Ντόγκας

Τέλος από το OPEN το «Γράμμα για σένα» – Η ανακοίνωση της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει με το «Γράμμα για σένα» – Πότε κάνει πρεμιέρα

«Γράμμα Για Σένα»: Αυτή είναι η νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Στο OPEN η Βίκυ Χατζηβασιλείου – Η ανακοίνωση του καναλιού

Evanthia Karra

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο ALPHA και στη μέση το «Πακέτο»

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Θα επιστρέψει τελικά στην τηλεόραση;

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρήκε τηλεοπτική στέγη – Που πάει

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom