Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μου στέλνουν συνεχώς 25άρηδες να βγούμε [βίντεο]

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μου στέλνουν συνεχώς 25άρηδες να βγούμε

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά τον δεύτερο και οριστικό χωρισμό της από τον Γιάννη Πάριο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι αρκετό καιρό μόνη. Ή τουλάχιστον έχει φροντίσει να κρατήσει καλά κρυφά τα προσωπικά της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχει επιτυχίες και δη σε ηλικίες πολύ μικρότερες από την δικιά της.

Πριν μερικά χρόνια που είχε παίξει στις 7 Θανάσιμες Πεθερές είχε κάνει μια γυναίκα κοντά στα 50 που δεν αποδέχεται την ηλικία της. Που κάνει πλαστικές, βγαίνει έξω, φλερτάρει με νεαρότερους άντρες και τελικά κάνει σχέση με έναν.

Στην πραγματική ζωή η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι εκείνη που δέχεται το φλερτ ή και το χοντροκομμένο πέσιμο στα social media. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη της στην εκπομπή «Τι Λέει;», είναι πολλοί οι 25αρηδες που είτε της στέλνουν προκλητική φωτογραφία είτε της ζητάνε να πάνε για ποτό και φαγητό. Τι απαντάει η ίδια;

«Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στο Instagram. Τι νομίζουν δηλαδή; Δεν φαντάζονται ότι θα τους μπλοκάρεις; Οι 25αρηδες που μου στέλνουν κάθε μέρα να βγούμε για ποτό είναι τόσοι πολλοί που αν πήγαινα με τον καθένα για φαγητό ή ποτό, δεν θα είχα ελεύθερο χρόνο καθόλου μέσα στη μέρα».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=111&v=C51qu75mI5o

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

«Σκοτώνουν live γατάκια»: Καταγγελία σοκ από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Evanthia Karra

«Δεν πρόλαβα να τον αποχαιρετήσω»: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Evanthia Karra

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου γυμνή στο σαλόνι της [εικόνα]

Στέργιος Πουλερές