Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

«Απασφάλισε» η… μουσουλμάνα Σίνεντ Ο’ Κόνορ: Οι «λευκοί» είναι αηδιαστικοί

«Απασφάλισε» η… μουσουλμάνα Σίνεντ Ο’ Κόνορ: Οι «λευκοί» είναι αηδιαστικοί

Newsroom eleftherostypos.gr

Σάλο προκάλεσε η Σίνεντ Ο’ Κόνορ, η οποία εδώ και μήνες έχει γίνει Μουσουλμάνα, με τη δήλωσή της μέσω Twitter ότι δεν θέλει πια να κάνει παρέα με τους «αηδιαστικούς λευκούς» ανθρώπους.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Αυτό που πρόκειται να πω είναι τόσο ρατσιστικό που δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ποτέ να το νιώσω. Αλλά πραγματικά δεν θέλω ποτέ ξανά να περάσω χρόνο με λευκούς ανθρώπους ξανά (αν έτσι αποκαλούνται όσοι δεν είναι Μουσουλμάνοι). Ούτε μια στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο. Είναι αηδιαστικοί» έγραψε στο Twitter.

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1059747609655627776?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1059747609655627776&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F836416%2Fi-mousoulmana-sinead-oconnor-prokalei-xana-den-thelo-na-kano-pia-parea-me-tous-aidiastikous-leukous%2F

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, έκανε και νέα ανάρτηση αναρωτώμενη αν το Twitter θα απαγορεύσει την ανάρτησή της αυτή «την ώρα που επιτρέπει σε ανθρώπους σαν τον Τραμπ και τον Μιλμπανκ να ρίχνουν αυτή την σατανική βρωμιά πάνω στη χώρα μου».

«Συγχωρέστε με ορισμένες φορές ο Κύριος απαιτεί από κάποιον να κάνει τη “βρώμικη” δουλειά» ήταν το επόμενο tweet της μετά τις πρώτες σφοδρές αντιδράσεις.

«Εσύ είσαι αηδιαστική γιατί κι εσύ λευκή είσαι» έγραψε κάποιος με τους περισσότερους να την αποκαλούν υποκρίτρια και ρατσίστρια.

Η O’Connor προκάλεσε την αντίδραση και αρκετών Μουσουλμάνων που υποστήριξαν ότι αυτό που κάνει είναι να παρερμηνεύει τη θρησκεία τους.

Η Ιρλανδή στην καταγωγή τραγουδίστρια, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με τα ψυχολογικά της προβλήματα, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ασπάστηκε το Ισλάμ αναρτώντας φωτογραφίες με την ίδια να φορά χιτζάμπ.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]