Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Επανένωση για τις Spice Girls – Χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ αυτή τη φορά

Επανένωση για τις Spice Girls - Χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ αυτή τη φορά

Newsroom eleftherostypos.gr

Όχι, δεν κάναμε κάποιο λάθος. Όχι, δεν μπήκες σε κάποια χρονομηχανή. Όχι, δεν σου πλασάρουμε είδηση 4 ετών πίσω ως σημερινή. Οι Spice Girls θα επανενωθούν και πάλι. Ξέρουμε ότι είναι αδόκιμο εκφραστικά αυτό, αλλά πώς αλλιώς να περιγράψεις το γεγονός ότι έχουν κάνει τόσες πολλές επανενώσεις; Αν δεν έχει χαθεί το μέτρημα, αυτή πρέπει να είναι η τρίτη στη δεκαετία που διανύουμε.

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πουν οι Πυξ Λαξ αν έχουν βάλει κάποιο στοίχημα με τις τέσσερις κυρίες του συγκροτήματος, γιατί με αυτή την επανένωση θα τους ξεπεράσουν. Κι αν έχουν βάλει στοίχημα, ίσως να σημαίνει ότι θα ξαναδούμε τους Πυξ Λαξ σε καμιά τριετία να κάνουν συναυλίες.

Προηγουμένως αναφέραμε τέσσερις κυρίες. Μα, οι Spice Girls είναι πέντε. Μόνο που σε αυτή την επανένωση πήγε πάσο η Βικτόρια Μπέκαμ. Έχοντας ούτως ή άλλως αποκαλύψει ότι δεν τραγουδούσε καθόλου και ήταν απλά μια ωραία βιτρίνα για το συγκρότημα, δεν ψήθηκε ιδιαίτερα να συμμετέχει στις 6 συναυλίες που θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασιλείο.

Εξάλλου, έχει το brand της να «τρέξει» και της αποφέρει μια χαρά λεφτά, χωρίς να πρέπει να βγει πάλι στη γύρα για να εκμεταλλευτεί το 90’s nostalgia. Παρά ταύτα, ευχήθηκε με ανάρτηση της στο Instagram στα κορίτσια της.

Κάποιες κακές γλώσσες κατηγόρησαν τις Mel B, Mel C, Τζέρι Χόρνερ πρώην Χαλιγουέλ και Έμμα Μπάντον για έλλειψη χρημάτων. Κάτι που δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση οι 4 τους αναμένεται να βάλουν στην τράπεζα από 10 εκατομμύρια έκαστη. Με τέτοια έσοδα εμείς θα κάναμε επανένωση κάθε 5-6 χρόνια.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]