Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Η «ντρίπλα» του Αργυρού σε ερώτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου [βίντεο]

Η «ντρίπλα» του Αργυρού σε ερώτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Newsroom eleftherostypos.gr

Αναμφίβολα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ούτως ή άλλως συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα, το Next Top Model, που απαιτεί να προκαλείς και να δίνεις τροφή στο κοινό, αλλά κι από μόνη της φροντίζει να κάνει τα πράγματα πιο «πικάντικα». Εσχάτως έχει μπει στο επίκεντρο και για έναν άλλο λόγο. Φημολογείται ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι η νέα της σχέση.

Κυκλοφορεί από τις πρώτες μέρες που βγήκε στον αέρα το Next Top Model και τα δημοσιεύματα τους θέλουν μαζί από το καλοκαίρι. Κι επειδή τίποτα δεν μένει κρυπτό υπό τον ήλιο των ρεπόρτερ του άκρατου κουτσομπολιού, το Happy Day έστειλε το λαγωνικό του στο καμαρίνι του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Κι ενώ είναι σαφές από την πρώτη στιγμή ότι έχει πάει εκεί μόνο γι΄αυτή την ερώτηση, καταφέρνει τεχνηέντως να χαλαρώσει τον τραγουδιστή, ώστε να τον πιάσει εξ απήνης. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βέβαια δεν σκέφτηκε καν να απαντήσει στην ερώτηση του.

Τη στιγμή που ο Αργυρός μιλούσε για τον ελεύθερό του χρόνο που είναι περιορισμένος πια έγινε η σφήνα.

– Δεν μου δίνεται χρόνος ώστε να προσπαθήσω να βρω τα εσωτερικά μου θέλω. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που τους αγαπώ και τους σέβομαι, μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους και όσο μπορώ το επιδιώκω, είτε με ένα ταξιδάκι είτε με ένα σινεμά

– Το Next Top Model το βλέπεις;

– Έχω δει το Next Top Model, μου αρέσει πάρα πολύ. Όλοι οι κριτές είναι υπέροχοι.

– Σας θέλουν ζευγάρι, βέβαια τώρα λένε ότι δεν είστε μαζί…

– Να σου πω κάτι, έχεις κάτι άλλο να ρωτήσεις; Δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε σε τέτοια πράγματα. Κάτι άλλο…

https://www.youtube.com/watch?v=oZm5HGpRwdA

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]