Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Ο Άκης Σακελλαρίου για την περιπέτεια της υγείας του: Κινδύνεψα σοβαρά

Ο Άκης Σακελλαρίου για την περιπέτεια της υγείας του: Κινδύνεψα σοβαρά

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο θάνατος του Μάνου Αντώναρου από τη Νόσο των Λεγεωνάριων αφύπνισε αρκετούς εξ ημών που δεν γνωρίζαμε τη σοβαρότητα μιας τέτοιας ασθένειας. Λίγο μετά την κηδεία του δημοσιογράφου, έγινε γνωστό ότι ο Άκης Σακελλαρίου εισήχθη σε κλινική στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζοντας την ίδια ασθένεια. Ήταν πολύ λογικό να προκληθεί φόβος για τη ζωή του και τα πράγματα να διογκωθούν ίσως.

Έχοντας περάσει δέκα μέρες στην εντατική, ο ηθοποιός επανήλθε στην πραγματικότητα και μοιράστηκε με τους φίλους του τις σκέψεις του. Ένας εξ αυτών και ο Μάκης Προβατάς, γνωστός δημοσιογράφος και αρθρογράφος στην Athens Voice.

Ο Άκης Σακελλαρίου παραίνεσε τον φίλο του να γράψει ο ίδιος από πρώτο χέρι τι συμβαίνει, ώστε να μην δημιουργούνται παρανοήσεις. Η περιγραφή του δείχνει ότι αντιλήφθηκε μεν πως η κατάσταση ήταν σοβαρή, αλλά έχασε και την αίσθηση του χρόνου.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινδύνεψε η ζωή μου σοβαρά και ότι στην εντατική αυτό που συνέβη ήταν ότι κοιμόμουν συνεχόμενα δέκα μέρες. Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό, ούτε είδα όνειρα αυτές τις δέκα μέρες, είτε μου έλεγαν ότι κοιμόμουν δέκα μέρες είτε ότι κοιμόμουν δέκα λεπτά θα μου φαινόταν το ίδιο λογικό».

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε ο Μάκης Προβατάς στην στήλη του εδώ.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]