ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Nadia Rapti: Το brand που έγινε λατρεία για τις fashionistas

Newsroom eleftherostypos.gr

Το brand “Nadia Rapti” ξεκινάει το 2012 μετά από ανάγκη της σχεδιάστριας να δημιουργήσει την δική της σειρά ρούχων η οποία συνδυάζει στυλ, αισθητική, απλότητα και άνεση. Όλοι οι σχεδιαστές σχεδιάζουν ρούχα για τις δικές τους μούσες, που δεν είναι άλλες από τις προσωπικότητες που θαυμάζουν και τους προσφέρουν έμπνευση για τις δημιουργίες τους.

Για την Ελληνίδα σχεδιάστρια Νάντια Ράπτη, η έμπνευση έρχεται από μια μούσα δικής της δημιουργίας, μια γυναίκα, ανεξάρτητη και αυθεντική, με εσωτερική δύναμη και ομορφιά. Αυτή την γυναίκα θαυμάζει και για αυτή τη γυναίκα σχεδιάζει, προσπαθώντας να αναπτύξει όλες τις πτυχές τις προσωπικότητας της.

Ο κόσμος της χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό αντίθετων στοιχείων τα οποία είναι εμφανή σε κάθε κολεξιόν της. Το γυναικείο και ανδρικό, το boho-romantic αλλά και το elegant chic, το απλό αλλά και το πολυτελές στοιχείο συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσουν μοναδικά κομμάτια για την σύγχρονη γυναίκα.

Οι κολεξιόν της αποπνέουν έναν εναλλακτικό και φρέσκο αέρα με βασικά χαρακτηριστικά το άσπρο και μαύρο χρώμα αλλά και τις γήινες αποχρώσεις. Απλές γραμμές συνδυάζονται με μοναδικές λεπτομέρειες για να δώσουν έναν δυναμικό χαρακτήρα σε κάθε δημιουργία. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται επίσης στην επιλογή των υφασμάτων, στα prints, τα περισσότερα των οποίων δημιουργεί η ίδια η σχεδιάστρια, αλλά και στο ράψιμο με απώτερο σκοπό να αναδειχτεί η δυναμική της γυναικείας προσωπικότητας.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η δημιουργία και η λειτουργία ενός ελληνικού brand με όραμα και ακεραιότητα που έχει εξελιχθεί τόσο πολύ τα τελευταία 6 χρόνια προσφέροντας δημιουργίες με κομψότητα και ένα ιδιαίτερο στυλ που οι γυναίκες μπορούν να φορούν όλη μέρα σε όλες τις περιστάσεις της καθημερινότητας τους και νοιώθοντας όμορφα και άνετα. Η ποιότητα και τα σχέδια έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που αποτελούν εφαλτήριο για την αξιόλογη παρουσία της στο εξωτερικό, με χαρακτηριστική την τελευταία της συνεργασία με την Rolls Royce, σε ένα αφιέρωμα ιδιαίτερων luxury προϊόντων με κλάση και την ποιότητα εφάμιλλων των δικών τους, καθώς πολλά μικρές λεπτομέρειες προσφέρουν τελειότητα αλλά η τελειότητα δεν είναι μικρή υπόθεση.

 

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]