Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Γιάννης Πάριος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χώρισαν και πάλι

Γιάννης Πάριος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χώρισαν και πάλι

Newsroom eleftherostypos.gr

Η σχέση τους όταν ξεκίνησε απασχόλησε πολύ τα μίντια. Όχι με δική τους επιλογή. Ευτυχώς γρήγορα κατάφεραν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα. Γι΄αυτό αποτελεί ένα μικρό ξάφνιασμα το γεγονός ότι χώρισαν ξανά, αφού κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι είχε επέλθει επανασύνδεση. Γιάννης Πάριος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου το πάλεψαν αλλά δεν τους βγήκε.

Οι δυο τους αριθμού μαζί κοντά μια δεκαετία, μαζί με τα διαστήματα που πέρασαν χωριστά. Ήταν το 2009 όταν η ξεκίνησε η σύνδεση τους και μέχρι το 2016 πέρασαν μια γεμάτη εφταετία. Κάπου εκεί εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα με τις φήμες να μιλούν για χωρισμό και επανασύνδεση μέσα στο ίδιο έτος.

Τελικά δεν τα βρήκαν και πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλο. Ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν ο Χάρης Βαρθακούρης επιβεβαίωσε ότι ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι πάλι μαζί. Μετά ακολούθησε και η ίδια η ηθοποιός.

Φαίνεται όμως πως ήταν το κύκνειο άσμα της σχέσης τους. Το περιοδικό ΟΚ αναφέρει ότι χώρισαν ξανά κι αυτή τη φορά μοιάζει οριστικό, αφού πέρασαν από πολλά πάνω και κάτω και δεν υφίσταται σενάριο που να τους δίνει κίνητρο να είναι ζευγάρι. Τουλάχιστον όχι τόσο άμεσα.

https://www.youtube.com/watch?v=nIbFbCx7VEo

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]