ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Ο μεγάλος τσακωμός στο MasterChef που δεν προβλήθηκε ποτέ

Ο μεγάλος τσακωμός στο MasterChef που δεν προβλήθηκε ποτέ

Ήταν το πρόγραμμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Το MasterChef ήταν η πιο επιτυχημένη εκπομπή και αυτό φαίνεται από το ότι έχει τελειώσει και ακόμα προκαλεί ενδιαφέρον. Είτε μέσω των προσώπων του είτε μέσω αναφορών σε όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι.

Στο πρωινό του Star, στην Φωλιά των ΚουΚου, είχαν καλεσμένη τη Μάγκυ Ταμπακάκη, ένα από τα πρόσωπα που έφτασαν μακριά στο διαγωνισμό. Η Μάγκυ μάλιστα αποκάλυψε και ένα περιστατικό κατά το οποίο τσακώθηκε άσχημα με τον Κωνσταντίνο και γενικά επικράτησε αναστάτωση και αψιμαχίες στο σπίτι.

Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο τσακωμό δεν τον έδειξαν ποτέ οι κάμερες. Κι αυτό είναι κάτι που ξαφνιάζει, αν σκεφτούμε πως τα κανάλια πάντοτε τα προβάλλουν αυτά.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη δεν είναι πολύ λεπτομερής για όσα έγιναν ένα βράδυ στο MasterChef, αλλά δίνει το στίγμα.

«Μέσα στο σπίτι είχε γίνει ένα βράδυ ένας τσακωμός που δεν μπορείς να φανταστείς! Είχαμε γυρίσει από πολύωρο γύρισμα και ήμασταν στην κουζίνα. Άνοιξα να κάνω κάτι με το μέλι και άφησα το κουτί εκεί, ανεβαίνω πάνω στο δωμάτιο να απλώσω ρούχα και μου έρχεται ο Χρήστος και μου λέει “Μου είπε ο Κωνσταντίνος να σε φωνάξω να μαζέψεις το μέλι”. Ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε. Το τι έγινε κάτω! Μαλλιοτράβηγμα»!

https://www.youtube.com/watch?v=KOG21LRAW3c

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]