Ελεύθερος Τύπος
LIFESTYLE

Έλληνας τραγουδιστής: Παντρεύτηκα έναν τραβεστί φίλο μου

Το μεθύσι και το κέφι μιας βραδιάς τον έφτασαν σ’ ένα ξωκκλήσι μαζί με το φίλο του και την επόμενη μέρα βρέθηκαν παντρεμένοι.

Αυτή την παράξενη ιστορία μοιράστηκε ο Τόνυ Σφήνος με τη Ρενέ Σαραντινού στο Λοιπόν και άφησε τους πάντες άφωνους. Τέτοιος μύθος δεν συντηρείται έτσι απλά…

Στο πρόγραμμα σου έχεις πολλά όμορφα κορίτσια κι ένα αγόρι, που το έχεις μεταμφιέσει σε γυναίκα, γιατί;

Είναι ο ρόλος που κάνει ο Αντώνης Παπαηλίας. Πάντα ήθελα αυτό το ρόλο της Λόλας κάποιος να τον υποδυθεί. Ήταν το λάθος που έκανα εγώ στην Αμερική ένα βράδυ…

Ποιο λάθος;

Ήμουν μεθυσμένος, δεν κατάλαβα ότι ένας φίλος μου ήταν τραβεστί κι ένα βράδυ παντρευτήκαμε, σ’ ένα ξωκκλήσι.

Έχεις κάνει γάμο με κάποιον τραβεστί;

Δεν ήταν ακριβώς τραβεστί, ήταν ένα αγόρι που ήταν λίγο θηλυπρεπής… Το μεθύσι και το κέφι μάς έφερε ένα βράδυ σ’ ένα ξωκκλήσι και παντρευτήκαμε, ήταν το όνειρο του. Την άλλη μέρα ήταν κανονικός, πραγματικά, αλλά το κακό είχε συμβεί.

Τι συνέβη όταν συνειδητοποίησες τι είχες κάνει;

Θυμήθηκα τα λόγια του παππούλη και είπα ότι θα τον κρατήσω κοντά μου μέχρι να συγχωρεθεί η αμαρτία μου, γιατί ήταν μεγάλη, και θα φύγει μόνος του από δίπλα μου, , όταν η αμαρτία μου πια θα έχει εξαγνιστεί. Αυτή είναι πραγματική ιστορία και της έχω βάλει μουσική, φώτα, χορό, κοστούμια, ενώ υπάρχει σχετική φωτογραφία που πέφτει το βράδυ στο πρόγραμμα με τον άνθρωπο αυτό. Την έχω κάνει λίγο «Δυναστεία».

Η φωτογραφία στο πρόγραμμά σου απεικονίζει τον ίδιο άνθρωπο με τον οποίο παντρεύτηκες;

Ναι, τον ίδιο άνθρωπο.

Τον έχεις ξαναδεί από τότε; Έχετε επαφές;

Ναι τον έχω ξαναδεί, έχουμε επαφές.

Ο γάμος σας ολοκληρώθηκε σεξουαλικά;

Όχι βέβαια. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ μεθυσμένος, αλλά σίγουρα όχι.