ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
LIFESTYLE

Γκλέτσος για το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»: «Ο,τι πιο ιερό έχω πει»

Newsroom eleftherostypos.gr

Στην εκπομπή του ALPHA «Direct» και τον Τάκη Χατζή μίλησε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός σχολίασε, μεταξύ άλλων, και τη δήλωση που είχε κάνει για το… ψάρι, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που τον έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια.

«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα… παλαιότερα. Σαφέστατα και ισχύει. Είμαι 54 ετών, ό,τι έχω πει είναι αλήθεια», είπε.

«Είχα πολλές περιπέτειες υγείας. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις εξαιρετικά επίπονες. Από το… λίπος που έβγαλα σαν ηθοποιός ζω ακόμα. Τα τέσσερα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής μου είναι η κόρη μου, η μάνα μου, η αδελφή μου και η μάνα της κόρης μου. Το όνειρό μου είναι να πεθάνω χωρίς να υποφέρω. Με έχει τυραννήσει πολύ η υγεία μου. Θέλω να δω ένα εγγονάκι, αλλά η κόρη μου, μου λέει ότι… δεν νομίζω να προλάβεις», πρόσθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Ποια Ευρωβουλή; Ο Αλέξης Γεωργούλης μας ενημερώνει ότι δεν ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές!

Η συνταγή της ημέρας: Γαύρος ψητός με λαχανικά στο φούρνο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Μυρίζει… ψαρίλα; Το κόλπο με κανέλα και μήλο που θα την διώξουν από το σπίτι σου

Tinad

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτο λαβράκι στο φούρνο με σάλτσα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Τσιπούρα γεμιστή με πουρέ πατάτας και σπανάκι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος τηγανητός από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτο ψαριού με πιπεριές και ντομάτα

Η συνταγή της ημέρας: Ψαρόσουπα με ροφό και λαχανικά

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη ψαρόσουπα με λίγα υλικά