Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Αυγά στο φούρνο με φέτα και ντομάτα

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει την πιο εύκολη συνταγή, με λίγα υλικά, έτοιμη σε λίγα μόνο λεπτά. Αυγά στο φούρνο με φέτα και ντομάτα! Τι πιο καλοκαιρινό…

Υλικά

  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 ώριμες μέτριες ντομάτες σε λεπτές φέτες
  • 250 γραμμ. φέτα
  • 4 αυγά
  • 1 πρέζα πάπρικα
  • Αλάτι
  • Μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Παίρνουμε 4 πυρίμαχα πιατάκια και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο καθένα. Μοιράζουμε τις φέτες ντομάτας στα πυρίμαχα πιατάκια. Κόβουμε τη φέτα σε 8 φέτες και βάζουμε από 2 φέτες σε κάθε ένα από τα πιατάκια.

Σπάμε απαλά ένα αυγό πάνω από τη φέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και αλατοπίπερο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστά, γαρνίροντας αν θέλουμε με φρέσκια ρίγανη.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Ριγκατόνι με σάλτσα από ντοματίνια, ελιές και φέτα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Τι συμβαίνει με τη νοθεία στη φέτα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολος καγιανάς έτοιμος σε λίγα λεπτά

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

4 ιδέες για πρωινό που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο

Η συνταγή της ημέρας: Πέννες με ντομάτα & φέτα – Ό,τι πιο νόστιμο και καλοκαιρινό έχετε φάει

Η συνταγή της ημέρας: Ο απόλυτος καλοκαιρινός μεζές – Φέτα σαγανάκι

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη στραπατσάδα από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Αυγά με πατάτες και μπέικον

Βραστά αυγά για πρωινό – Κι όμως κάνουν θαύματα στο κορμί σου