ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Το πιο εύκολο, γρήγορο και νηστίσιμο γουακαμόλε

Newsroom eleftherostypos.gr

Μόλις ακούτε γουακαμόλε, η πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό είναι το αβοκάντο! Μετά αυτή η υπέροχη και εξωτική γεύση του γουακαμόλε. Αυτή ίσως είναι η πιο αγαπημένη συνταγή του Πέτρου Συρίγου, με βάση το αβοκάντο και σας προτείνει να τη δοκιμάσετε όλοι!

Υλικά

2 ώριμα αβοκάντο
Χυμό και ξύσμα από 1 lime
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Τη σάρκα από 1 ντομάτα (ψιλοκομμένη)
½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
3-4 κ.σ ελαιόλαδο
1 χούφτα κόλιανδρο
Αλάτι και πιπέρι

Διαδικασία

Κόβετε το αβοκάντο σε χοντρό καρέ. Στη συνέχεια, παίρνετε ένα πιρούνι και λιώνετε περισσότερο ή λιγότερο το αβοκάντο σύμφωνα με την προτίμηση σας. Προσθέτετε τα υλικά  και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και οξύτητα, ανάλογα με τις προτιμήσειςσας.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Ο πόλεμος των εξαγωγών

Tinad

Η συνταγή της ημέρας: Σαλάτα με αβοκάντο, ντομάτα και μαλακό τυρί

Η συνταγή της ημέρας: Ανάμεικτη σαλάτα με αβοκάντο και φέτα

Παγκόσμιος «έρωτας» για το αβοκάντο

Ανδρέας Ντίνης

Ρεκόρ Γκίνες: Το πιο βαρύ αβοκάντο στον κόσμο είναι στη Χαβάη [εικόνες]

Μιχάλης Μάρδας