ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Τραγανές μπρουσκέτες με γκοργκοντζόλα

Newsroom eleftherostypos.gr

Θέλετε να χαλαρώσετε το βράδυ, μπροστά στην τηλεόραση, τρώγοντας κάτι απολαυστικό και εύκολο; Οι τραγανές μπρουσκέτες με γκοργκοντζόλα συνοδεύουν υπέροχα το κρασί σας και πρέπει να τις δοκιμάσετε.

Υλικά

1 μπαγκέτα σε φέτες
200 γραμμ. γκοργκοντζόλα
Βούτυρο
Καρύδια
Μέλι

Διαδικασία

Κόβετε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες και τις περνάτε από ένα τηγανάκι με βούτυρο. Τις τηγανίζετε μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αλείφετε με την γκοργκονζόλα και γαρνίρετε με καρύδια και μέλι. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τυρί και αλλαντικό της αρεσκείας σας!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Η κατανάλωση κόκκινου κρασιού και τυριού καταπολεμά το Αλτσχάιμερ, δείχνει νέα έρευνα

Μαρίνα Μπενέκου

Η συνταγή της ημέρας: Ταρτάκια με μανιτάρια και καπνιστό τυρί

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, ρόκα & σπανάκι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Ανοιχτή πίτα σφολιάτας με κατίκι

Η συνταγή της ημέρας: Κοκκινιστά τυροκεφτεδάκια του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Τραγανές φλογέρες με τυρί

Η συνταγή της ημέρας: Μπαστούνια με τυριά από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Μοτσαρέλα στικς από τον Τάσο Αντωνίου

Η συνταγή της ημέρας: Ανάμικτα λαχανικά με τυρένια σάλτσα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου