Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

H συνταγή της ημέρας: Μίνι πιτσάκια της στιγμής

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Πέτρος Συρίγος έχει την τέλεια πρόταση για πάρτι, για ξαφνικές μαζώψεις στο σπίτι:  Μίνι πιτσάκια της στιγμής…

Υλικά

400 γραμμ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
100 γραμμ. σάλτσα ντομάτας
250 γραμμ. κίτρινο τυρί τριμμένο
6 τετράγωνες φέτες γαλοπούλα κομμένες στα δύο

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μία λαδόκολλα απλώνετε τη ζύμη και την ανοίγετε ελαφρά με τον πλάστη. Αν δεν είναι έτοιμη, την ανοίγετε όσο μπορείτε πιο ορθογώνια.

Κόβετε σε τετράγωνα. Αλείφετε με τη σάλτσα. Παίρνετε γαλοπούλα και τοποθετείτε κατά μήκος της ζύμης. Απλώνετε τυρί πάνω από τη γαλοπούλα. Τυλίγετε σε ρολάκι το κάθε τετραγωνάκι και ενώνετε τις άκρες της ζύμης με λίγο νεράκι. Απλώνετε στο ταψί του φούρνου μία λαδόκολλα και βάζετε τα πιτσάκια. Ψήνετε για 15-20 λεπτά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Κι όμως! Με αυτή την πίτσα θα δείτε τη ζυγαριά να κατεβαίνει

Η συνταγή της ημέρας: Σπιτική πίτσα με μπέικον και ψητά αυγά

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

H συνταγή της ημέρας: Γρήγορη πίτσα με ελάχιστα υλικά

Η συνταγή της ημέρας: Πίτσα με κιμά και ντοματίνια

Η συνταγή της ημέρας: Πίτσα με τρία τυριά από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Η πιο νόστιμη πίτσα μαργαρίτα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Η πιο νόστιμη πίτσα μαργαρίτα

admin

Η συνταγή της ημέρας: Νηστίσιμα καλτσόνε με γέμιση λαχανικών

Η συνταγή της ημέρας: Πιτσάκια με κεφτεδάκια και μοτσαρέλα