Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινά κεφτεδάκια φουρνιστά

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινό φαγητό από τα κεφτεδάκια! Προτιμήστε, μάλιστα, να τα ψήσετε στο φούρνο για να είναι πιο υγιεινά.

Υλικά

1 κιλό χοιρινός κιμάς

1 ξηρό κρεμμύδι

1 κουταλιά της σούπας θυμάρι

1 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο

2 φέτες ψωμί σε γάλα

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα απλή

6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Διαδικασία

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το ελαιόλαδο. Πλάθετε τα κεφτεδάκια μας, τα αλευρώνετε και ψήνετε για 15’ στον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ραντίζετε με νερό.

Σερβίρετε με ψιλοκομμένα ντοματίνια, δυόσμο και ελαιόλαδο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Κοκκινιστά τυροκεφτεδάκια του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και τυριά

Η συνταγή της ημέρας: Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα και ρύζι

Η συνταγή της ημέρας: Πιτσάκια με κεφτεδάκια και μοτσαρέλα

Η συνταγή της ημέρας: Κεφτεδάκια με λεμόνι και σάλτσα

Η συνταγή της ημέρας: Κεφτεδάκια από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Η συνταγή της ημέρας: Ρεβιθοκεφτέδες ή αλλιώς φαλάφελ

Συνταγή της ημέρας: Σπαγγέτι με κεφτεδάκια και σάλτσα ντομάτας από τον Πέτρο Συρίγο