Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό bounty από τον Τάσο Αντωνίου

Newsroom eleftherostypos.gr

Παγωτό bounty από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό  με καρύδα και σοκολάτα, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
200 ml ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές της σούπας τσιπς σοκολάτας
1 κουταλιά της σούπας ινδοκάρυδο
1 μπάρα Bounty

Διαδικασία 

Σε μπολ βάζετε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάτε με το μίξερ χειρός.  Με μια μαρίζ μεταφέρετε τη μισή σαντιγί σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Προσθέτετε ινδοκάρυδο και τσιπς σοκολάτας και ανακτεύετε.

Προσθέτετε την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω, ισιώνετε ξανά και επαναλαμβάνετε την επικάλυψη σοκολάτας και καρύδας.

Στολίζετε την επιφάνεια του παγωτού με τις φέτες Bounty, καλύπτετε το δοχείο με το καπάκι και καταψύχετε για 6-8 ώρες πριν σερβίρετε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Milkshake με μπισκότα Oreo και παγωτό βανίλια

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Εξάρτηση από το παγωτό…

Ανδρέας Ντίνης

Παγωτό… χωρίς τύψεις – Μύθοι & Αλήθειες που πρέπει να ξέρετε

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Spoild»: Ένα πρωτοποριακό ice-cream bar ήρθε για να σας «κακομάθει»

Αγορά παγωτού: «Κλειδί» για τη φετινή πορεία, ο τουρισμός και η μικρή λιανική

Ανδρέας Ντίνης

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό στρατσιατέλα χωρίς παγωτομηχανή

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

H συνταγή της ημέρας: Εύκολο παγωτό καραμέλα από τον Τάσο Αντωνίου

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό σοκολάτα bueno

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό φιστίκι από τον Τάσο Αντωνίου