ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό σοκολάτα bueno

Newsroom eleftherostypos.gr

Παγωτό bueno από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό, με μόλις τέσσερα υλικά που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

120 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα
200 γραμμ. πραλίνα φουντουκιού
500 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
6 kinder bueno κομμένα σε κομμάτια

Διαδικασία

Σε μεγάλο μπολ βάζετε το ζαχαρούχο γάλα με πραλίνα φουντουκιού. Χτυπάτε με το μίξερ χειρός μέχρι να δέσουν τα υλικά και να έχετε πλούσιο ομοιογενές μείγμα. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Μεταφέρετε τη σαντιγί σταδιακά στο μείγμα πραλίνας και διπλώνετε απαλά το μείγμα με τη μαρίζ.

Προσθέτετε τα κομμάτια bueno στο μείγμα και ανακατεύετε απαλά με τη μαρίζ, να πάνε παντού. Μεταφέρετε το μείγμα σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Ισιώνετε την επιφάνεια του με τη μαρίζ. Γαρνίρετε από πάνω με κομμάτια bueno αν θέλετε. Καλύπτετε με το καπάκι και βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-8 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Το απόλυτο κέικ με 3 διαφορετικές σοκολατένιες υφές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Τσουρέκι με σοκολάτα από τον Τάσο Αντωνίου

Η συνταγή της ημέρας: Σοκολατένια μάφινς με 4 υλικά

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Σοκολατένιο mud cake

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Τσουρέκι γεμιστό με πραλίνα φουντουκιού

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Τούρτα με μους από φυστικοβούτυρο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Με σαφράν και σοκολάτα ανεβάζετε τη λίμπιντο

H συνταγή της ημέρας: Τραγανή τάρτα σοκολάτας με κεράσια

Η συνταγή της ημέρας: Milkshake με μπισκότα Oreo και παγωτό βανίλια

Κατερίνα Θεοδωροπούλου