Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό σοκολάτα bueno

Newsroom eleftherostypos.gr

Παγωτό bueno από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό, με μόλις τέσσερα υλικά που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

120 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα
200 γραμμ. πραλίνα φουντουκιού
500 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
6 kinder bueno κομμένα σε κομμάτια

Διαδικασία

Σε μεγάλο μπολ βάζετε το ζαχαρούχο γάλα με πραλίνα φουντουκιού. Χτυπάτε με το μίξερ χειρός μέχρι να δέσουν τα υλικά και να έχετε πλούσιο ομοιογενές μείγμα. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Μεταφέρετε τη σαντιγί σταδιακά στο μείγμα πραλίνας και διπλώνετε απαλά το μείγμα με τη μαρίζ.

Προσθέτετε τα κομμάτια bueno στο μείγμα και ανακατεύετε απαλά με τη μαρίζ, να πάνε παντού. Μεταφέρετε το μείγμα σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Ισιώνετε την επιφάνεια του με τη μαρίζ. Γαρνίρετε από πάνω με κομμάτια bueno αν θέλετε. Καλύπτετε με το καπάκι και βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-8 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.

Προτεινόμενα για εσάς

Παγωτό… χωρίς τύψεις – Μύθοι & Αλήθειες που πρέπει να ξέρετε

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

«Spoild»: Ένα πρωτοποριακό ice-cream bar ήρθε για να σας «κακομάθει»

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό bounty από τον Τάσο Αντωνίου

Αγορά παγωτού: «Κλειδί» για τη φετινή πορεία, ο τουρισμός και η μικρή λιανική

Ανδρέας Ντίνης

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό στρατσιατέλα χωρίς παγωτομηχανή

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

H συνταγή της ημέρας: Εύκολο παγωτό καραμέλα από τον Τάσο Αντωνίου

Η συνταγή της ημέρας: Τρουφάκια με μαύρη σοκολάτα

Η συνταγή της ημέρας: Ρολό σοκολάτας με παντεσπάνι

Η συνταγή της ημέρας: Κορμός λευκής σοκολάτας από τον Τάσο Αντωνίου