Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Κρέπες του 10λεπτου από τον Τάσο Αντωνίου

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά τον μπακαλιάρο-σκορδαλιά, ο Τάσος Αντωνίου προτείνει την τέλεια συνταγή για κρέπες του 10λεπτου. Εύκολη, γρήγορη και πάρα πολύ νόστιμη. Προσθέστε στο εσωτερικό τα υλικά της αρεσκείας σας και απολαύστε!


Υλικά

120 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
120 ml γάλα
2 αβγά
½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Πραλίνα φουντουκιού για το σερβίρισμα
Τριμμένο μπισκότο για το σερβίρισμα

Διαδικασία

Σε μπολ χτυπάτε με το σύρμα αλεύρι για όλες τις χρήσεις, γάλα, αβγά και ζάχαρη. Σε τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και το απλώνετε σε όλο το σκεύος. Ρίχνετε 2 μεγάλες κουταλιές από το μείγμα για κρέπες.

Γυρίζετε το τηγάνι για να απλωθεί παντού το μείγμα της κρέπας. Αφήνετε την κρέπα να ψηθεί από την μια πλευρά για λίγα λεπτά. Όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα, την αναποδογυρίζετε για να ψηθεί από την άλλη πλευρά. Επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει το μείγμα για κρέπες.

Στη συνέχεια απλώνετε πραλίνα φουντουκιού στην άκρη της κρέπας. Την διπλώνετε και επικαλύπτετε ξανά με πραλίνα. Πασπαλίζετε με τριμμένο μπισκότο και διπλώνετε ξανά την κρέπα.

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Brownies σοκολάτας σε 10’

Η συνταγή της ημέρας: Σιμιγδαλένιος χαλβάς με κουβερτούρα

Η συνταγή της ημέρας: Σούπα σοκολάτας από τον Τάσο Αντωνίου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κουβερτούρα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Εύκολες καριόκες από τον Τάσο Αντωνίου

admin

Η συνταγή της ημέρας: Τα πιο εύκολα μπισκότα σοκολάτας

Η συνταγή της ημέρας: Τρουφάκια με διπλή σοκολάτα

Η συνταγή της ημέρας: Θεϊκά τρουφάκια με κακάο

Η συνταγή της ημέρας: Τσουρέκι γεμιστό με σάλτσα και επικάλυψη σοκολάτας