Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτο ψαριού με πιπεριές και ντομάτα

Newsroom eleftherostypos.gr

Η καλύτερη και ευκολότερη πρόταση για την ημέρα είναι το φιλέτο ψαριού με πιπεριές και ντομάτα. Θρεπτικό, υγιεινό, νόστιμο…

Υλικά

600 γραμμ. φιλέτο ψαριού
1 κόκκινη πιπεριά
1 ντομάτα ώριμη ή ντοματίνια
1 πράσινη & 1 πορτοκαλί πιπεριά
Λεμόνι
Θυμάρι
Αλάτι

Διαδικασία

Κόβετε την ντομάτα σε ροδέλες και τις στρώνετε πάνω σε μία λαδόκολλα. Βάζετε επάνω στην ντομάτα το φιλέτο του ψαριού. Το αλατίζετε και ρίχνετε θυμάρι.

Κόβετε το λεμόνι σε λεπτές φέτες και τις πιπεριές και τις βάζετε πάνω στο ψάρι. Κλείνετε τη λαδόκολλα με σπάγκο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Προτεινόμενα για εσάς

Μυρίζει… ψαρίλα; Το κόλπο με κανέλα και μήλο που θα την διώξουν από το σπίτι σου

Tinad

Η συνταγή της ημέρας: Μπριάμ από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Πένες primavera από τον Πέτρο Συρίγο

Κορωνοϊός: Στροφή σε λαχανικά και φρούτα από τους καταναλωτές

Tinad

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτο λαβράκι στο φούρνο με σάλτσα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Τσιπούρα γεμιστή με πουρέ πατάτας και σπανάκι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Κορωνοϊός: Πρέπει να πλένουμε τα λαχανικά; – Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Tinad

Μεταβολισμός πιο δυνατός με φρούτα και λαχανικά

Kon

Η συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος τηγανητός από τον Πέτρο Συρίγο