Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτο ψαριού με πιπεριές και ντομάτα

Newsroom eleftherostypos.gr

Η καλύτερη και ευκολότερη πρόταση για την ημέρα είναι το φιλέτο ψαριού με πιπεριές και ντομάτα. Θρεπτικό, υγιεινό, νόστιμο…

Υλικά

600 γραμμ. φιλέτο ψαριού
1 κόκκινη πιπεριά
1 ντομάτα ώριμη ή ντοματίνια
1 πράσινη & 1 πορτοκαλί πιπεριά
Λεμόνι
Θυμάρι
Αλάτι

Διαδικασία

Κόβετε την ντομάτα σε ροδέλες και τις στρώνετε πάνω σε μία λαδόκολλα. Βάζετε επάνω στην ντομάτα το φιλέτο του ψαριού. Το αλατίζετε και ρίχνετε θυμάρι.

Κόβετε το λεμόνι σε λεπτές φέτες και τις πιπεριές και τις βάζετε πάνω στο ψάρι. Κλείνετε τη λαδόκολλα με σπάγκο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Προτεινόμενα για εσάς

Κορωνοϊός: Πρέπει να πλένουμε τα λαχανικά; – Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Tinad

Μεταβολισμός πιο δυνατός με φρούτα και λαχανικά

Κώστας Σκαναβής

Η συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος τηγανητός από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Ψαρόσουπα με ροφό και λαχανικά

Η συνταγή της ημέρας: Ανάμικτα λαχανικά με τυρένια σάλτσα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Νηστίσιμα καλτσόνε με γέμιση λαχανικών

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη ψαρόσουπα με λίγα υλικά

Η συνταγή της ημέρας: Τσιπούρα στο φούρνο με σάλτσα λαχανικών

Η συνταγή της ημέρας: Παιδικά μπιφτέκια λαχανικών