ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτο ψαριού με πιπεριές και ντομάτα

Newsroom eleftherostypos.gr

Η καλύτερη και ευκολότερη πρόταση για την ημέρα είναι το φιλέτο ψαριού με πιπεριές και ντομάτα. Θρεπτικό, υγιεινό, νόστιμο…

Υλικά

600 γραμμ. φιλέτο ψαριού
1 κόκκινη πιπεριά
1 ντομάτα ώριμη ή ντοματίνια
1 πράσινη & 1 πορτοκαλί πιπεριά
Λεμόνι
Θυμάρι
Αλάτι

Διαδικασία

Κόβετε την ντομάτα σε ροδέλες και τις στρώνετε πάνω σε μία λαδόκολλα. Βάζετε επάνω στην ντομάτα το φιλέτο του ψαριού. Το αλατίζετε και ρίχνετε θυμάρι.

Κόβετε το λεμόνι σε λεπτές φέτες και τις πιπεριές και τις βάζετε πάνω στο ψάρι. Κλείνετε τη λαδόκολλα με σπάγκο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Προτεινόμενα για εσάς

Ποια Ευρωβουλή; Ο Αλέξης Γεωργούλης μας ενημερώνει ότι δεν ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές!

Γκλέτσος για το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»: «Ο,τι πιο ιερό έχω πει»

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολες πέννες με λαχανικά

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Διατροφή στην εποχή του κορωνοϊού – Πώς να θωρακίσετε τον οργανισμό σας

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Γαύρος ψητός με λαχανικά στο φούρνο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Δεν τρώμε «για δύο» στην εγκυμοσύνη

Leonidas Kallidonis

Η συνταγή της ημέρας: Τουρλού λαχανικών στο φούρνο με μπέικον

Μυρίζει… ψαρίλα; Το κόλπο με κανέλα και μήλο που θα την διώξουν από το σπίτι σου

Tinad

Η συνταγή της ημέρας: Μπριάμ από τον Πέτρο Συρίγο