Υλικά
Ρολό σφολιάτας με χοιρινό, πιπεριές και γραβιέρα - Aπίθανη συνταγή που δεν πρέπει να χάσετε
2 φλιτζ. δημητριακά
1 φλιτζ. βρόμη
1 φλιτζ. ανάλατους ξηρούς καρπούς
½ φλιτζ. αποξηραμένα φρούτα
160 γραμμ. μέλι
60 γραμμ. φυστικοβούτυρο
1 ώριμη μπανάνα πολτοποιημένη
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού κακάο
Διαδικασία
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε το μέλι με το φυστικοβούτυρο και ανακατεύετε. Βάζετε και την μπανάνα και ανακατεύετε καλά. Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.
Ενσωματώνετε το μίγμα με το μέλι στο μπολ με τα δημητριακά και ανακατεύετε ώστε να ομογενοποιηθεί το μίγμα σας. Σε μια ορθογώνια φόρμα για κέικ στρώνετε μια λαδόκολλα και βάζετε το μίγμα, απλώνοντάς το καλά, ώστε να είναι ομοιόμορφο και συμπαγές. Τοποθετείτε στο ψυγείο για 2 ώρες και κόβετε σε ορθογώνια κομμάτια.