ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη ψαρόσουπα με λίγα υλικά

Newsroom eleftherostypos.gr

Θρεπτική, υγιεινή, αυτή συνταγή για ψαρόσουπα με καρότο, σέλινο και κρεμμυδάκι είναι τέλεια!

Υλικά

1 κοκκινόψαρο
1 καρότο
1 κρεμμύδι
4 κουταλιές της σούπας ρύζι καρολίνα
Σέλινο
Ελαιόλαδο

Διαδικασία

αθαρίστε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το καρότο. Κόψτε τις πατάτες σε κυβάκια. Ρίξτε τα στην κατσαρόλα μαζί με το σέλινο και σκεπάστε τα με νερό, η στάθμη του οποίου θα πρέπει να είναι το πολύ δύο δάχτυλα πιο ψηλά από τα υλικά.

Μεταφέρετε την κατσαρόλα σε ένα μάτι σε μέτρια φωτιά. Καθαρίστε το ψάρι και κόψτε το σε δύο κομμάτια. Αφαιρέστε τα λαχανικά από την κατσαρόλα μόλις βράσουν και ρίξτε το ψάρι. Φροντίστε να βράσει καλά αλλά να μην διαλυθεί.

Έπειτα προσθέστε το λάδι, αλάτι και πιπέρι. Αφαιρέστε το ψάρι από την κατσαρόλα και ρίξτε το ρύζι. Αφού βράσει και αυτό ξαναβάλτε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά, να πάρουν μια βράση όλα μαζί. Σερβίρετε με λίγο λεμόνι.

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Σούπα σοκολάτας με παγωτό

Ανακαλύφθηκε το γηραιότερο ψάρι του κόσμου

Μαρίνα Μπενέκου

Η συνταγή της ημέρας: Η πιο λαχταριστή γαλλική κρεμμυδόσουπα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

H συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη σούπα με κριθαράκι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Γιουβαρλάκια από τον Πέτρο Συρίγο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Είδος ψαριού ηλικίας 65.000.000 ετών που πιστευόταν ότι έχει εξαφανιστεί ανακαλύπτεται ξανά στη Ρουμανία

Μαρίνα Μπενέκου

Η συνταγή της ημέρας: Η πιο βελούδινη σούπα κολοκύθας

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Ποια Ευρωβουλή; Ο Αλέξης Γεωργούλης μας ενημερώνει ότι δεν ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές!

Γκλέτσος για το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»: «Ο,τι πιο ιερό έχω πει»

Κατερίνα Θεοδωροπούλου