Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Μερέντα με 3 υλικά από τον Τάσο Αντωνίου

Newsroom eleftherostypos.gr

Άλειμμα κακάο από τον Τάσο Αντωνίου! Ένα υπέροχο γλυκό spread, ιδανικό για να το αλείψετε σε ζεστό ψωμάκι στο πρωινό.

Υλικά

200 γραμμ. βούτυρο
3-4 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Διαδικασία

Σε τηγάνι, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, λιώνετε το βούτυρο. Προσθέτετε το κακάο, το οποίο το έχετε κοσκινίσει. Όταν ενωθούν, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα.

Ανακατεύετε με ξύλινη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αποσύρετε από τη φωτιά και μεταφέρετε το άλειμμα σε αποστειρωμένα βαζάκια. Όταν κρυώσουν καλά, τα αποθηκεύετε στο ψυγείο.

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Τρουφάκια με μαύρη σοκολάτα

Η συνταγή της ημέρας: Ρολό σοκολάτας με παντεσπάνι

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό σοκολάτα bueno

Η συνταγή της ημέρας: Κορμός λευκής σοκολάτας από τον Τάσο Αντωνίου

H συνταγή της ημέρας: Σοκολατόπιτα με γκανάς σοκολάτας

Όλα για τη σοκολάτα

Kon

Η συνταγή της ημέρας: Νηστίσιμο κέικ σοκολάτας χωρίς αβγά

Η συνταγή της ημέρας: Σπιτικά κρουασανάκια με σοκολάτα και φουντούκια

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Brownies σοκολάτας σε 10’