Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Ζουμερά μπιφτέκια με σάλτσα μπάρμπεκιου

Newsroom eleftherostypos.gr

Ζουμερά μπιφτέκια, που μπορείτε να φτιάξετε με τον κιμά της επιλογής σας, δια χειρός Τάσου Αντωνίου.

Υλικά

300 γραμμ. κιμάς κοτόπουλου (μπορείτε και μοσχαρίσιο)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα μπάρμπεκιου
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
Πίτα για σερβίρισμα

Διαδικασία

Σε μπολ αναμειγνύετε τον κιμά κοτόπουλου με ελαιόλαδο, κόκκινες πιπεριές, μπάρμπεκιου σος, τριμμένη φρυγανιά και αλάτι. Ζυμώνετε τον κιμά καλά, μέχρι να δέσουν όλες οι γεύσεις και τα αρώματα των υλικών.

Πλάθετε στρογγυλά μπιφτέκια στο μέγεθος της επιλογής σας. Τα μεταφέρετε σε ζεστό τηγάνι με ελαιόλαδο, το ένα δίπλα στο άλλο.

Τα αφήνετε να μαγειρευτούν καλά, για περίπου 5 λεπτά, από την κάθε πλευρά. Τα γυρνάτε για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Σερβίρετε τα μπιφτέκια κοτόπουλου με πίτα.

Προτεινόμενα για εσάς

Βάζετε στα μπιφτέκια σας κολοκύθι; Αν όχι διαβάστε τι χάνετε!

Μιχάλης Μάρδας

Η συνταγή της ημέρας: Γιαουρτλού κεμπάπ από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Κλασικό μπέργκερ από τον Πέτρο Συρίγο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτεκάκια με μοτσαρέλα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτεκάκια με μοτσαρέλα

admin

Η συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτεκάκια με μουστάρδα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Μπιφτέκια κοτόπουλου με πατάτες

H συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας