Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

H συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας

H συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας

Newsroom eleftherostypos.gr

Εύκολα, νόστιμα, θρεπτικά και με λίγες θερμίδες, αυτά τα μπιφτέκια γαλοπούλας θα γίνουν τα αγαπημένα σας!

Yλικά

1 κιλό κιμά γαλοπούλας
3 αβγά
150 γραμμ. βούτυρο
200 γραμμ. παρμεζάνα
200 γραμμ. φρυγανιά τριμμένη
1 κρεμμύδι μέτριο (ψιλοκομμένο)
1 χούφτα άνηθο (ψιλοκομμένο)
20 γραμμ. τζίντζερ (ψιλοκομμένο)
Αλάτι & πιπέρι

Διαδικασία

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και έπειτα προσθέτετε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τον άνηθο, τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και τα αφήνετε να κρυώσουν.

Σε ένα μπολ τοποθετείτε τον κιμά, τα αβγά, την παρμεζάνα, τη φρυγανιά και το βούτυρο με το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνετε και ζυμώνετε καλά.

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Πλάθετε μπιφτέκια και τα βάζετε . Ψήνετε μέχρι να ροδίσουν. Μπορείτε να τα ψήσετε και στη σχάρα.

Προτεινόμενα για εσάς

Βάζετε στα μπιφτέκια σας κολοκύθι; Αν όχι διαβάστε τι χάνετε!

Μιχάλης Μάρδας

Η συνταγή της ημέρας: Γαλοπούλα με γλάσο από τον Τάσο Αντωνίου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Γιαουρτλού κεμπάπ από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Κλασικό μπέργκερ από τον Πέτρο Συρίγο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτεκάκια με μοτσαρέλα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτεκάκια με μοτσαρέλα

admin

Η συνταγή της ημέρας: Πίτα με γαλοπούλα από το εορταστικό τραπέζι

Η συνταγή της ημέρας: Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα γεμιστή

Η συνταγή της ημέρας: Αφράτα μπιφτεκάκια με μουστάρδα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου