Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη καρμπονάρα από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη καρμπονάρα από τον Πέτρο Συρίγο

Newsroom eleftherostypos.gr

Η εβδομάδα ξεκινά πεντανόστιμα με αυτή τη θεϊκή καρμπονάρα, που θα σας τρελάνει με την ευκολία και τη γεύση της!

Υλικά

500 γραμμ. σπαγγέτι
8 κρόκοι αυγού
600 γραμμ. κρέμα γάλακτος
200 γραμμ. ζωμός κοτόπουλου
300 γραμμ. προσούτο
50 γραμμ. παρμεζάνα
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι

Διαδικασία

Βράζετε τα σπαγγέτι σε καλά αλατισμένο νερό, αλλά να μείνουν al dente. Σε ένα κατσαρολάκι, που έχετε αφήσει να κάψει, βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το προσούτο και το μαϊντανό. Αφήνετε να δέσει η σάλτσα.

Σε ένα τηγανάκι σοτάρετε το προσούτο με λίγο βούτυρο. Θέλετε το αποτέλεσμα να είναι crispy! Σερβίρετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και το προσούτο.

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη μακαρονάδα φούρνου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Ζυμαρικά λιγκουίνι με σολομό και μανιτάρια

admin

Η συνταγή της ημέρας: Η πιο εύκολη μακαρονάδα με pesto

admin

Η συνταγή της ημέρας: Κανελόνια με κιμά από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη σαλάτα ζυμαρικών των 10’

Η συνταγή της ημέρας: Μακαρονάκι με χταπόδι από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Πειραγμένη καρμπονάρα με κρέμα

Η συνταγή της ημέρας: Φουσίλι με λαχανικά, ανθότυρο και πέστο