Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη καρμπονάρα από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη καρμπονάρα από τον Πέτρο Συρίγο

Newsroom eleftherostypos.gr

Η εβδομάδα ξεκινά πεντανόστιμα με αυτή τη θεϊκή καρμπονάρα, που θα σας τρελάνει με την ευκολία και τη γεύση της!

Υλικά

500 γραμμ. σπαγγέτι
8 κρόκοι αυγού
600 γραμμ. κρέμα γάλακτος
200 γραμμ. ζωμός κοτόπουλου
300 γραμμ. προσούτο
50 γραμμ. παρμεζάνα
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι

Διαδικασία

Βράζετε τα σπαγγέτι σε καλά αλατισμένο νερό, αλλά να μείνουν al dente. Σε ένα κατσαρολάκι, που έχετε αφήσει να κάψει, βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το προσούτο και το μαϊντανό. Αφήνετε να δέσει η σάλτσα.

Σε ένα τηγανάκι σοτάρετε το προσούτο με λίγο βούτυρο. Θέλετε το αποτέλεσμα να είναι crispy! Σερβίρετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και το προσούτο.

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κρασάτο με παπαρδέλες

Η συνταγή της ημέρας: Πένες primavera από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Κρύα σαλάτα ζυμαρικών με σαλάμι αέρος

Η συνταγή της ημέρας: Ριγκατόνι με πέστο, σπανάκι και μπρόκολο

Η συνταγή της ημέρας: Νιόκι πατάτας με μανιτάρια

Η συνταγή της ημέρας: Μακαρονάδα φούρνου με τόνο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Ραβιόλι με σάλτσα ντομάτας, κιμά και φέτα

Η συνταγή της ημέρας: Μακαρονάδα με κοτόπουλο και πιπεριές

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη μακαρονάδα φούρνου

Κατερίνα Θεοδωροπούλου