Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολος καγιανάς έτοιμος σε λίγα λεπτά

Newsroom eleftherostypos.gr

Μια γρήγορη και ευκολή συνταγή με υπέροχα υλικά και απίθανες μυρωδιές! Και για όσους έχουν το δίλημμα καγιανάς ή στραπατσάδα, ο Πέτρος Συρίγος προτείνει απλά να κλείσετε τα μάτια και να το φάτε. Η υπέροχη γεύση θα σας λύσει κάθε αποριά!

Υλικά

6 αυγά
5 ντοματες ώριμες τριμμένες χωρίς την φλούδα ή 1 συσκευασία ντοματά κον κασέ
150 γραμμ. φέτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
½ φλιτζ. ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι
Αλάτι & μαύρο φρεσκοαλεσμένο πιπέρι

Διαδικασία

Ζεσταίνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατεύετε και προσθέτετε τις ντομάτες. Ανακατεύετε και σιγοβράζετε τη σάλτσα περίπου για 6-8 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.

Σπάζετε τα αυγά σε ένα μπολ, τα χτυπάτε πολύ ελαφρά και προσθέτετε τη φέτα τριμμένη, λίγο αλάτι (ή καθόλου αν η φέτα είναι αλμυρή) και πιπέρι. Ρίχνετε το μίγμα στο τηγάνι και, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ψήνετε μέχρι να πήξουν τα αυγά. Στο τέλος προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε!

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Προτεινόμενα για εσάς

4 ιδέες για πρωινό που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο

Η συνταγή της ημέρας: Πέννες με ντομάτα & φέτα – Ό,τι πιο νόστιμο και καλοκαιρινό έχετε φάει

Η συνταγή της ημέρας: Αυγά στο φούρνο με φέτα και ντομάτα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Μελιτζάνες με ντομάτα και μοτσαρέλα

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολη στραπατσάδα από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Αυγά με πατάτες και μπέικον

Βραστά αυγά για πρωινό – Κι όμως κάνουν θαύματα στο κορμί σου

Πασχαλινά αυγά: Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να τα βάψετε

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Πασχαλινά αυγά: Το έθιμο και οι πιο εύκολοι τρόποι για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου