Ελεύθερος Τύπος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η συνταγή της ημέρας: Μαριναρισμένα καλαμάκια κοτόπουλου

Newsroom eleftherostypos.gr

Η μαρινάδα πάντα κάνει τη διαφορά στα κρέατα. Γι’ αυτό φτιάξτε τα πιο νόστιμα καλαμάκια κοτόπουλου… στο σπίτι.

Υλικά

2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
Χυμό από 1 λάιμ
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο
Πιπέρι
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4 στήθη κοτόπουλο, κομμένα σε κομματάκια

Διαδικασία

Σε ένα μπολάκι συνδυάζετε το μέλι, το λάδι, το μέλι, το λάιμ, το σκόρδο, το πιπέρι. Ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να συνδυαστούν τα υλικά.

Βάζετε τα κομμάτια από το κοτόπουλο μέσα στο μείγμα. Καλύπτετε πολύ καλά και μαρινάρετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Βγάζετε, περνάτε το κρέας σε ξυλάκι και ψήνετε σε φούρνο, σε ψηστιέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα τα σουβλάκια.

Προτεινόμενα για εσάς

Η συνταγή της ημέρας: Μπουκιές κοτόπουλου με καραμελωμένα ντοματίνια

Η συνταγή της ημέρας: Πλεξούδες σφολιάτας με κοτόπουλο

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Το ερώτημα που μας… απασχολεί: Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα; – Έρευνα δίνει την απάντηση

Tinad

Η συνταγή της ημέρας: Γεμιστά φιλέτα κοτόπουλου με σάλτσα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Τηγανητό κοτόπουλο από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο Cacciatore από τον Πέτρο Συρίγο

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κρασάτο με παπαρδέλες

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με κάρυ και γιαούρτι

H συνταγή της ημέρας: Μπουτάκια κοτόπουλου με σουσάμι

Κατερίνα Θεοδωροπούλου