ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«To KREAS»: Το καλό (και νόστιμο)… κρέας βρίσκεται στα Πετράλωνα

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι κι αυτές οι σταθερές αξίες στον γαστριμαργικό χάρτη της πόλης που κάνουν τον κόσμο τους να ξέρει ότι πάντα θα φάει καλά και ποιοτικά.

Σε μία από αυτές έχει εξελιχθεί και «To KREAS» στα Πετράλωνα, που, όπως μαρτυρά και το όνομά του, είναι ένας μικρός ναός εκλεκτών κρεάτων και ιδιαίτερων κοπών που ο καθένας εκτιμά. Ο Γιάννης και η Μαρία, οι ιδιοκτήτες που έχουν ως μοναδικό στόχο ο κάθε πελάτης που θα περάσει την πόρτα του μαγαζιού να μείνει ευχαριστημένος, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν παρεκκλίνουν της φιλοσοφίας τους ακόμη και στις δύσκολες εποχές του Covid-19. Μάλιστα, λόγω της κατάστασης, το «KREAS» μπορείτε να το βρείτε και στην πλατφόρμα Wolt.

Καθημερινά, πάντως, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, οι άνθρωποι του μαγαζιού στρώνουν τραπέζια και αναμένουν τους καλοφαγάδες για να τους «χορτάσουν» με αρώματα και γεύσεις. Αυτήν την περίοδο, όποιος επισκεφθεί το εστιατόριο μπορεί να δοκιμάσει μία μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά και σαλάτες, με τους λουκουμάδες γραβιέρας με μαρμελάδα ντομάτας και την τάρτα με κατσικίσιο τυρί να ξεχωρίζουν πάντα, όπως άλλωστε και οι φρεσκοτηγανισμένες σπιτικές πατάτες με αβγά στο josper.

Από τον κατάλογο των κρεάτων, μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στους γευστικούς σας κάλυκες. Ομως, δεν γίνεται να μη φάτε τα χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα παρμεζάνας, το φιλεταρισμένο και πεντανόστιμο κοτόπουλο σε μία άκρως χορταστική version, το μοσχαρίσιο διάφραγμα και την περιβόητη t-bone, ένα πιάτο για το οποίο το μαγαζί είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Για τον γλυκό επίλογο πάντα επιφυλάσσονται μεγάλες εκπλήξεις, που δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο.

INFO
Δημοφώντος 96, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103247028

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Πετράλωνα: Καταγγελία για βιασμό εργαζόμενης σε σπίτι – Στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τσικνοπέμπτη: Πώς να ψήσετε τέλεια τα κρέατά σας

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Το κρέας, άλλοτε και τώρα

Kon

Η συνταγή της ημέρας: Μοσχαράκι λεμονάτο… σκέτο γλύκισμα

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Δήμος Αθηναίων: Πλύσιμο και απολύμανση στα Κάτω Πετράλωνα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Η συνταγή της ημέρας: Η τέλεια κρεατόσουπα για τις κρύες ημέρες

Έρευνα: Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι σχεδιάζουν να μειώσουν τα αεροπορικά ταξίδια και το κρέας λόγω κλιματικής αλλαγής

Evanthia Karra

Μαγειρέψτε σωστά το κρέας και χάστε γρηγορότερα κιλά

Η συνταγή της ημέρας: Αρνάκι μπούτι γεμιστό με φέτα & πιπεριές

Κατερίνα Θεοδωροπούλου