ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

«Spoild»: Ένα πρωτοποριακό ice-cream bar ήρθε για να σας «κακομάθει»

Newsroom eleftherostypos.gr

To «Spoild», ένα πρωτοποριακό ice-cream bar, άνοιξε τις πόρτες του στο Νο. 5 της οδού Βουλής, στο κέντρο της Αθήνας από την ομάδα των γνωστών σε όλους «Lukumades».

Το νέο pop spot της πόλης σας περιμένει για να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία δημιουργίας παγωτού, milkshake και να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα αφράτα cookies, που παράγονται in-house, απολαμβάνοντας τον ολόφρεσκο καφέ της Kudu.

Μέσα από τη νέα μέθοδο επεξεργασίας που φέρνει το «Spoild», ένα ειδικό «κομπρεσέρ» δίνει στο -δικής του παραγωγής gelato- μια μοναδική, βελούδινη μορφή, σε παγωτό ή milkshake. Η ομάδα έχει φροντίσει ώστε να βρείτε πολλές προτάσεις συνδυασμών γεύσεων όπως η Pavlova, το Banoffee, το Tiramisú, ενώ αν θέλετε να πειραματιστείτε περισσότερο μπορείτε να διαλέξετε τα αγαπημένα σας υλικά από τις απεριόριστες build-your-own επιλογές που προφέρονται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε την βάση παγωτού που σας αρέσει και να προσθέσετε διαφορετικά mix-ins και toppings.

Τα κλασικά american cookies είναι ένας, ακόμη, λόγος για να επισκεφθείτε το «Spoild» ξανά και ξανά. Τραγανά στο εξωτερικό και μαλακά στο εσωτερικό, τα cookies βγαίνουν κάθε πρωί από το φούρνο και η μυρωδιά τους θα σας «σπάσει» τη μύτη. Οι διαφορετικές γεύσεις τους συνδυάζονται τέλεια με το παγωτό και τον καφέ σας.

INFO
Βουλής 5, Αθήνα, Τηλ: 2103210115

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Παγωτό: Πώς να το απολαύσεις χωρίς να φορτωθείς θερμίδες

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Κορωνοϊός – Κίνα: Σοκ από την είδηση ότι βρέθηκε ιός σε παγωτό – Σφραγίστηκε εργοστάσιο, σε καραντίνα 1.600 υπάλληλοι

Μιχάλης Μάρδας

Η συνταγή της ημέρας: Milkshake με μπισκότα Oreo και παγωτό βανίλια

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Εξάρτηση από το παγωτό…

Ανδρέας Ντίνης

Παγωτό… χωρίς τύψεις – Μύθοι & Αλήθειες που πρέπει να ξέρετε

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό bounty από τον Τάσο Αντωνίου

Αγορά παγωτού: «Κλειδί» για τη φετινή πορεία, ο τουρισμός και η μικρή λιανική

Ανδρέας Ντίνης

Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό στρατσιατέλα χωρίς παγωτομηχανή

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

H συνταγή της ημέρας: Εύκολο παγωτό καραμέλα από τον Τάσο Αντωνίου